Skip to main content
V Posavju 3.8° C Sobota, 27. 2024
10.10.2022
08:09
Karate klub Radeče v Mariboru
Foto: Karate klub Radeče
Prejšnjo soboto je v Mariboru potekal močan mednarodni karate turnir, na katerem je sodelovalo 9 držav, 75 karate klubov in 530 karateisti. Radečani so domov prinesli kar 6 zlatih medalj.

Šest zlatih, eno srebno in eno bronasto odličje

MARIBOR Tekmovanja so se udeležili tudi člani Karate kluba Radeče ter skupaj osvojili kar 6 medalj od tega štiri zlate, eno srebrno in eno bronasto medaljo. "Kar pa je še posebej izjemno pa je to, da smo kot klub prišli na sam vrh, saj je Karate klub Radeče končal kar na 4. mestu za bosanskim klubom-KK Energija ter hrvaškim karate klubom - KK Lotus Zagreb in slovenskim klubom - KK Seki," dodajajo v radeškem klubu.

Zmaga članske ekipe v katah

"Na omenjenem mednarodnem karate turnirju smo tekmovali v disciplini kata in kata ekipno. Ob izjemnih nastopih vseh tekmovalcev v posamičnih nastopih, smo izpeljali tudi fantastične nastope z ekipami, ki so nam prinesle kar tri zlate uvrstitve. Na prikazane nastope tega tekmovanja smo zelo ponosni, saj so tokrat prvič trener kluba iz Radeč, Aljoša Kramar skupaj s senseiem in tekmovalcem KK Emona, Igorjem Semoličem ter tekmovalcem Društva za Karate Celje, Simonom Dražumeričem nastopali v članski kategoriji kata ekipno ter se uvrstili na 1. mesto. Ta tekma je bila njihova prva skupna tekma, ekipa pa je zelo motivirana, zato se veselijo nadaljnjega sodelovanja in skupnega tekmovanja," dodajajo v radeškem klubu.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

karate klub radeče
radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi