Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.10.2022
09:11
Druženje, Badminton klub Pišece
Foto: Badminton klub Pišece
V soboto so člani Badminton kluba Pišece izvedli še drugi del svoje načrtovane zgodbe o praznovanju 20-letnice delovanja kluba.

Prireditev ob 20-letnici Badmintona kluba Pišece

PIŠECE Že v začetku leta so izvedli slavnostno akademijo, na kateri so podelili klubska priznanja oziroma zahvale. V tem času so izvedli tudi 10. tradicionalni turnir bratstva in enotnosti. Žal zaradi takratnega epidemiološkega stanja ni bilo možno izpeljati še druženje članov in iger brez meja, ki so si jih zamislili zato so to izpeljali to soboto. Najprej so dopoldan izvedli mednarodne tekme med vrstniki iz Hrvaške in Slovenije. Rezultat tokrat ni bil v ospredju, saj so bile tekme revialnega pomena. So pa prve igre brez meja v Pišecah potekale v tekmovalnem in veselem vzdušju.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

Najboljši domačini

Najboljše se je odrezala ekipa Turističnega društva Pišece. Igre so bile namenjene povezovanju in druženju med društvi kraja in širše regije. Po končanih igrah so člani kluba pripravili veselo rajanje za vse privržence, podpornike in mimoidoče. Člani ugotavljajo, da je celoten dan potekal v sproščenem vzdušju.

Ker je druženje potekalo vse do nedeljskih jutranjih ur, so člani prepričani, da so prireditev vrhunsko izpeljali in že pletejo plane za naslednjo prireditev. In to je bil hkrati dokaz, da šport resnično povezuje ter da se ljudje kljub težkim časom želijo družiti in veseliti. Že v soboto člane in  pionirje čaka turnir, na katerem bodo resno vlogo igrali člani iz Pišec.

Badminton klub Pišece

badminton klub pišece
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja