Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
19.10.2022
13:18
Mitja Petan
Za vrhunskim fitnes tekmovalcem Mitjo Petanom iz Brežic so že trije oktobrski nastopi na tekmah najvišje ravni.

V Srbiji na 4. in 5. mestu

BREŽICE Prva dva nastopa je Mitja Petan opravil v Srbiji, natančneje v Jagodini ter v Beogradu, kjer je zasedel 5. in 4. mesto. "V Srbiji sem prvič nastopil na tekmi zveze IFBB in spoznal nekoliko drugačne kriterije ocenjevanja, ki so postavljali maso pred simetrijo. Prav tako sva po prvi tekmi s trenerjem Branislavom Kresmanovićem ugotovila, da nismo uspeli do popolnosti napolniti telesa in je le-to ostalo še malo prazno," je po prvih dveh preizkušnjah povedal Brežičan.

Zmagal v Kopru

Tretja tekma IBFF Olimpia Amateur - World Cup je pretekli konec tedna potekala v Kopru, na njej so sodelovali tekmovalci iz več kot 10 držav. Mitja Petan je nastopil v kategoriji PRO Men Physique in zasedel prvo mesto. "To je bil moj drugi nastop med PRO tekmovalci in druga zmaga, ki sem jo na odru lahko podelil celo s svojima otrokoma, kar je bilo zame še dodatno nepopisno veselje."

V soboto v Italiji

V soboto bo Mitja Petan nastopil na svetovnem prvenstvu zveze CIBB v italijanski Bologni, po njegovih besedah so pričakovanja zelo velika, saj je forma iz tekme v tekmo boljša.

brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja