Skip to main content
V Posavju 21° C Nedelja, 28. 2024
27.10.2023
07:08
Foto: AK Brežice
V ponedeljek, 23. oktobra 2023, je Atletski klub Brežice na obnovljenem atletskem stadionu v Brežicah, organiziral kostanjev piknik in druženje vseh atletskih skupin atletskega kluba Brežice.

Kostanjev piknik Atletskega kluba Brežice

V ponedeljek, 23. oktobra 2023, je Atletski klub Brežice, na obnovljenem atletskem stadionu v Brežicah, organiziral kostanjev piknik in druženje vseh atletskih skupin atletskega kluba Brežice. "V prelepem jesenskem popoldnevu smo imeli  mini atletiko, se razgibali z nihajno štafeto in se družili ob peki kostanja".

Klub s tradicijo

Atletski klub Brežice je klub s tradicijo, ki deluje že 45 let. "Imamo preko 150 atletov od najmlajših, pa vse do članov. V vseh teh letih smo imeli kar nekaj odličnih atletov, ki so klub in državo zastopali na največjih tekmovanjih. Veseli nas, da z leti pridobivamo na dobrih trenerjih prav tako pa raste število aktivnih atletov in atletinj, kar pomeni, da delamo dobro in profesionalno".

V klubu so povedali, da so pogoji za treniranje v Brežicah z novo pridobitvijo res odlični. "Zahvaljujemo se občini Brežice, županu Ivanu Molanu in vsem, ki so prispevali k obnovi atletskega stadiona".

AK Brežice

brežice
atletski klub brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja