Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
14.11.2023
08:26
Foto: PK Celulozar Krško
Celulozarji zablesteli na Mednarodnem mitingu Mladost v Zagrebu. Ema Menoni osvojila več odličij, medtem ko so se tudi ostali člani ekipe odlično odrezali v močni konkurenci.

Sijajni nastopi v hrbtnem in mešanem slogu

V soboto, 11., in v nedeljo, 12. novembra 2023, je v Zagrebu potekal Mednarodni miting Mladost, katerega se je udeležilo tudi pet "Celulozarjev". V močni konkurenci si je popoldanske finalne boje skozi kvalifikacije priplavala kadetinja Ema Menoni, v katerih je bila zelo uspešna.

V soboto je v disciplini 200 m hrbtno osvojila tretje mesto v kadetski kategoriji, ker pa so kadetinje pokorile celotno konkurenco je stopila še enkrat natretjo stopničko tudi v absolutni konkurenci. Isti dan je nastopila še v kadetskem finalu na 200 m prosto in osvojila sedmo mesto.

V nedeljo se je v finale uvrstila v najkrajši in najdaljši disciplino mešanega. Na 100 m mešano je osvojila drugo mesto, na 400 m mešano pa nehvaležno četrto. Z borbenimi nastopi in nekaj osebnimi rekordi se lahko pohvalijo tudi Nina Tomše, Anja Vrščaj, Jan Kozole in Anej Krušič.

plavalni klub celulozar krško
zagreb
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja