Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
31.05.2023
07:39
Plesalci Lukca uspešni v Mariboru
Foto: Plesni klub Lukec
Minuli vikend so se plesalci iz Plesnega kluba Lukec predstavili na festivalu Rolly dance open, ki je potekal v dvorani Tabor v Mariboru.

Plesalci Lukca uspešni v Mariboru

Na festivalu se je predstavilo preko štiristo plesnih točk, od tega je bilo kar 13 Lukčevih. Lukčeve barve je zastopalo preko 90 plesalcev iz Krškega in Brežic. V močni konkurenci so si priplesali številna priznanja. Skupina VENUS je osvojil elitno srebrno priznanje v kategoriji Modern solo children, skupina SOLDIER elitno srebrno priznanje v kategoriji Modern solo children, skupina REFLECTION OF SELF LOVE elitno srebrno priznanje v kategoriji Modern solo junior, skupina CONTROL elitno srebrno priznanje v kategoriji Modern group children ter MARS COLONY zlato priznanje v kategoriji Urban formation children in NEVERMIND elitno srebrno priznanje v kategoriji Urban group children in 1. mesto v kategoriji.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

Skupina NEWSIES si je priplesala zlato priznanje v kategoriji Urban group junior, METANOIA - NEPREMIČNINSKA AGENCIJA pa elitno zlato priznanje v kategoriji Urban group adult ter CAPPUCCINAS elitno srebrno priznanje v kategoriji Urban group senior in 1. mesto v kategoriji. Uspeh je dopolnila skupina XPLOSION z elitnim srebrnim priznanjem v kategoriji Urban formation junior ter skupina MADNESS z elitnim zlatim priznanjem v kategoriji Urban formation junior. Skupina NAMELESS je osvojila elitno srebrno priznanje v kategoriji Urban formation junior in MADE TO LOVE zlato priznanje v kategoriji Urban formation adult.

Dve skupini med najboljšimi koreografijami festivala

Skupini Metanoia in Madness sta se po sobotnem delu uvrstili tudi na nedeljsko Grand galo, kjer so se predstavile najboljše koreografije festivala. Metanoia je s koreografijo Nepremičninska agencija osvojila 7. mesto, skupina Madness pa 10. mesto. "Plesalci so svoje delo opravili več kot odlično, pohvala gre tudi trenerjem Vanesi Krenker, Mihi Pozniču in Luki Vodlanu," pravijo v Plesnem klubu Lukec.

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam