Skip to main content
V Posavju 21.2° C Nedelja, 28. 2024
08.06.2023
13:23
Pokazali znanje za višje barvne šolske pasove
Foto: KBV Sevnica
Tako kot v drugih borilnih veščinah, se tudi v fullcontact karateju osvojeno znanje razlikuje po barvi pasu. V Klubu borilnih veščin Sevnica so pripravili ti. polaganje pasov.

Za višje barvne šolske pasove

SEVNICA Kandidati, ki so v Klubu borilnih veščin Sevnica pristopili k opravljanju izpitov za višje barvne šolske pasove, so morali pred Izpitno komisijo prikazati osem testov in prikazov. Tako kot vsako leto so tudi letos v začetku meseca junija pričeli z izvajanjem »polaganja pasov«, kjer so od kandidatov preverjali pridobljeno znanje. Člani Karate sekcije določeno znanje pridobivajo skozi celotno sezono treningov in dokazujejo svoj napredek tudi z različnimi nastopi na domačih in mednarodnih tekmovanjih. Dodatno znanje zagotovo pridobivajo še z udeležbo na strokovno izobraževalnih seminarjih in usposabljanjih.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

"Prikazano znanje učencev na izpitu je bilo več kot odlično, zato čestitke vsem kandidatom Kluba borilnih veščin Sevnica, ki so uspešno opravili izpite za višje stopnje," so zapisali v sporočilu. Člani Kickboxing sekcije in druga skupina Karate sekcije bodo svoje znanje lahko preizkusili že decembra, ko bodo izpolnjevali osnovne pogoje za pristop k opravljanju izpitov. Preizkusili se bodo tudi posamezni mojstri fullcontact karateja za napredovanje v višjo Dan stopnjo.

Klub borilnih veščin Sevnica

borilni športi
sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja