Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
10.01.2023
14:44
Benjamin Šeško, Foto: Andreas Schaad - FC Red Bull Salzburg
Foto: Andreas Schaad, FC Red Bull Salzburg
Radečana Benjamina Šeška na Otoku znova povezujejo z velikanom Manchester Unitedom.

Radečana znova povezujejo z Manchester Unitedom

Poročali smo že, da so v znanem nogometnem magazinu FourFourTwo radeškega nogometaša Benjamina Šeška postavili na seznam 50 najbolj obetavnih nogometašev, na katere je potrebno računati v prihodnje. Radečan je poleti oznanil, da se bo v naslednji sezoni preselil iz avstrijskega Salzburga preselil v nemški Leipzig.

Angleži iščejo napadalca

V angleškem nogometnem velikanu po prekinitvi pogodbe s Cristianom Ronaldom mrzlično iščejo novega napadalca. Spletna verzija angleškega časopisa Daily Mail tokrat prinaša zgodbo, da je na seznamu Manchester Uniteda za novega golgeterja na 1. mestu napadalec londonskega Tottenhama Harry Kane. Če rdečim vragom ne bo uspelo pripeljati napadalca angleške reprezentance, naj bi bila naslednja na seznamu napadalec Napolija Victor Osimhen in zaenkrat še član RedBull Salzburga Benjamin Šeško.

"Če bi prišla prava cenovna ponudba, ..."

Kot pišejo v Daily Mailu, bi bil nakup 19-letnega Radečana dolgoročna naložba za Manchester United. In to kljub temu, da je Šeško že podpisal pogodbo z Red Bull Leipzigom. Če bi prišla prava cenovna ponudba, bi se lahko marsikaj spremenilo, še ugotavljajo.

radeče
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja