Skip to main content
V Posavju 11.7° C Nedelja, 28. 2024
17.06.2023
09:01
Karate klub Radeče
V nedeljo, 4. junija 2023, je v Ljutomeru potekalo državno ekipno karate prvenstvo Karate zveze Slovenije.

Radeški karateisti bronasti

Karate klub Radeče je imel v sestavi eno ekipo, ostalim trem ekipam iz Karate kluba Mirna Peč, pa so bili posojeni radeški karateisti. Vse štiri ekipe so bile odlično pripravljene in osvojile 3. mesto. V kategoriji kata malčic Karate kluba Radeče so 3. mesto osvojile Neža Žlajpah, Emilija Sigmund in Alja Kramar. Kata mlajše kadetinje Karate kluba Mirna Peč so osvojile 3. mesto. V sestavi so bile Lili Kramar, Nina Parkelj in Nuša Nose (Lili Kramar je bila za namen tekmovanja iz strani Karate kluba Radeče posojena Karate klubu Mirna Peč).

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

Tretji tudi fantje

Tretje mesto so zasedli tudi kata najmlajši Karate kluba Mirna Peč, in sicer Jakob Razpotnik, Nejc Povše in Filip Gal Fajfer (Filip Gal Fajfer je bil za namen tekmovanja iz strani Karate kluba Radeče posojen Karate klubu Mirna Peč).

V kategoriji kata dečki so 3. mesto Karate kluba Mirna Peč zasedli Črt Jermančič, Nik Kajič in Vili Kramar . Vili Kramar je bil za namen tekmovanja iz strani Karate kluba Radeče posojen Karate klubu Mirna Peč).  Ekipo je tokrat vodil glavni trener Aljoša Kramar ob pomoči trenerke Urške Kramar. 

karate klub radeče
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja