Skip to main content
V Posavju 10.7° C Ponedeljek, 29. 2024
25.09.2023
08:21
Foto: Karate klub Radeče
Radeški karateisti so začeli novo sezono zelo impulzivno ter v septembru že dvakrat tekmovali na mednarodnih tekmovanjih, enkrat v Čakovcu na Hrvaškem, drugič pa v domačem okolju v Kranju.

27. Međimurje Open Croatia 2023

"V soboto, 2. septembra 2023, je bil za radeške karateiste zelo zanimiv dan, saj smo se v začetku nove sezone 2023/24 že udeležili prvega mednarodnega karate tekmovanja. Ker je to prva takšna tekma, smo se tekmovanja udeležili v nekoliko manjši zasedbi sedmih tekmovalcev in dveh trenerjev," je povedal predsednik Karate kluba Radeče Aljoša Kramar. Mednarodnega karate tekmovanja 27. Međimurje Open Croatia 2023 se je skupaj udeležilo preko 1000 tekmovalcev, 116 karate klubov iz 11ih držav. "Od naših tekmovalcev so tokrat nastopali: Emilija Sigmund, Alja Kramar, Lili Kramar, Vili Kramar ter Aljoša Kramar. Vsak od njih se je maksimalno potrudil in tako smo domov se vrnili s petimi novimi medaljami kar je odličen izkupiček, saj so vsi naši tekmovalci tekmovali le v A skupini, ki velja za najkakovostnejšo".

Rezultati Karate kluba Radeče v Čakovcu
2. mesto: Emilija Sigmund, kata malčice A
2. mesto: Aljoša Kramar, kata veterani + 35 let
3. mesto: Alja Kramar, kata najmlajše A
3. mesto: Lili Kramar, kate mlajše kadetinje A
3. mesto: Vili Kramar, kate dečki A

Fotogalerija (Foto: Urška Kramar):

KRANJ OPEN 2023

Predsednik Karate kluba Radeče Aljoša Kramar z veseljem izpostavi zagnanost kluba "v soboto, 23. septembra 2023, smo z ekipo karateistov že drugič v septembru nastopali na mednarodnem WKF karate tekmovanju KRANJ OPEN 2023, kjer je tekmovalo 385 odličnih tekmovalcev, 56 karate klubov iz kar osmih držav. Naša ekipa je bila super pripravljena in dosegli smo izvrstne uspehe, na kar smo zelo ponosni”.

Rezultati radeških karateistov v Kranju
1. mesto: Aljoša Kramar, kata veterani + 35 let - KK Radeče
2. mesto: Lili Kramar, kata ml. kadetinje absolutno - KK Radeče
3. mesto: Vili Kramar, dečki absolutno - KK Radeče
5. mesto: Alja Kramar, kata malčice absolutno- KK Radeče

"Ocena obeh tekmovanj ter trenerska analiza našega nastopanja je odlična, saj smo prikazali veliko novega, kar smo v tem mesecu dodatno izpopolnili. Tekmovalci so pokazali napredek v tekmovalnosti ter izdelanosti. Ocenjujemo, da smo na pravi tekmovalni poti in pred nami je veliko zanimivih prihajajočih športnih izkušenj, česar se v Karate klubu Radeče zelo veselimo," je zaključil predsednik in glavni trener Karate kluba Radeče.

Karate kluba Radeče

karate klub radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja