Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
13.12.2022
12:54
Radeški karatesti v Trbovljah zelo uspešni
Foto: Karate klub Radeče
Minulo soboto je v Trbovljah potekal izjemno močan mednarodni karate turnir, na katerem je sodelovalo 10 držav in 112 odličnih karate klubov, prijavljenih je bilo skupno 679 tekmovalcev.

Štiri medalje

Karate klub Radeče je na ta dan osvojil štiri medalje tokrat le s petimi tekmovalci. Prvo mesto je osvojila Pia Patricia Breznikar (kata OPP - gibalna oviranost do 16 let - ocena 23,58 kar je do sedaj njen najboljši nastop), 2. mesto je osvojila ekipa Kata team člani v sestavi Aljoša Kramar, Igor Semolič in Simon Dražumerič, tretji mesti pa sta osvojila Alja Kramar  (kata najmlajše - 8.-6. kyu) in Aljoša Kramar (kata veterani + 35 let).

"Lili Kramar je v prvem krogu premagala svojo nasprotnico, nato pa je z eno izmed zmagovalk izgubila z rezultatom 3:2. Lili je na tekmi prikazala velik napredek v svoji tehniki, tako da smo bili zelo zadovoljni z nastopom. Vili Kramar je prav tako kot Lili izgubil z enim izmed zmagovalcev z rezultatom 3:2 in ni imel nadaljne priložnosti pokazati svoje znanje. Tudi njegov nastop je bil sicer odličen. Tekmovanja smo se udeležili prvič v nekoliko manjši zasedbi, naslednje leto pa zagotovo pridemo v večjem številu," dodajajo v Karate klubu Radeče.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

borilni športi
radeče
karate klub radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja