Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
08.09.2022
10:05
Šiško, Grmšek, Gorenje Velenje
Foto: RK Gorenje Velenje
Šiško in Grmšek sta z ekipo RK Gorenje Velenje postala zmagovalca Superpokala Rokometne zveze Slovenije, po strelih s sedmih metrov so premagali rokometaše RK Celje Pivovarna Laško.

Grmšek in Šiško superpokalna prvaka z velenjskim Gorenjem

KRŠKO Krška rokometaša v dresu velenjskega Gorenja Timotej Grmšek in Peter Šiško sta minuli vikend s svojimi soigralci osvojila naslova superpokalnih zmagovalcev Rokometne zveze Slovenije za sezono 2022 / 2023.

Jovičić: "Veseli in ponosni smo na vse"

Njun trener Zoran Jovičić je povedal, da so si lovoriko, "ki nam je manjkala prislužili z borbo. Veseli in ponosni smo na vse. Zdaj so naše misli že usmerjene na prvi krog Lige NLB. V soboto nas čaka tekme proti Ribnici, podobna današnji. Danes je čas za slavje, jutri pa moramo glave vrniti na pravo mesto."

Otroka krškega kluba bosta v domači dvorani igrala predvidoma 1. aprila

V soboto se začenja 1. slovenska rokometna liga, Krčana bosta prvo tekmo odigrala v domači dvorani proti Ribnici, v Krškem pa ju bodo navijači lahko pozdravili šele v 20. krogu prvenstva, predvidoma 1. aprila. Prva tekma Krčanov in Velenjčanov bo sicer v Velenju 5. novembra v 7. krogu 1. slovenske rokometne lige.

rokomet
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice