Skip to main content
V Posavju 17.8° C Sobota, 4. 2024
25.04.2024
13:08
Foto: Davorin Arnuga
Krško, 21. april 2024 – V dramatičnem obračunu 23. kroga 1. B Državne rokometne lige je RK Krško z izjemnim preobratom v drugem polčasu premagal RK Velika Nedelja z rezultatom 37:27.

RK Krško slavi zmago in se pripravlja na zadnjo domačo tekmo in slovo kapetana Marka Sintiča

Tekma, odigrana v soboto v Veliki Nedelji, je bila polna napetosti, a z močno zaključno fazo so Krčani potrdili svoj vodilni položaj v ligi.

Ključni trenutki tekme

Začetek tekme je pripadel domačim iz Velike Nedelje, ki so prvi polčas končali z minimalno prednostjo (15:14). Vendar pa je drugi polčas prinesel preobrat, za katerega je zaslužna odlična igra v obrambi in učinkoviti protinapadi RK Krško. Kapetan Marko Sintič je bil z desetimi zadetki glavni junak zmage, njegovo vodenje in odločnost pa sta bila ključna za uspeh.
Z zmago nad RK Velika Nedelja RK Krško ne samo, da utrjuje svoj položaj v ligi, ampak tudi ostaja na vrhu lestvice, s tremi točkami prednosti pred najbližjim zasledovalcem. Ta uspeh je še posebej pomemben, saj klub cilja na napredovanje v višji rang tekmovanja.

Fotogalerija (Foto: Davorin Arnuga):

Prihajajoča zadnja domača tekma

Zadnja domača tekma sezone bo še posebej pomembna. RK Krško se bo v petek, 26. aprila 2024, ob 20.00 doma pomeril z RD Butan Plin Izola. Ta večer bo prav tako poseben, saj bo naš kapetan, Marko Sintič, odigral svojo zadnjo tekmo na domačem parketu.
Marko, ki je vodil našo ekipo z neomajno predanostjo in strastjo, bo skupaj z Matejem Kučičem in Jako Jakšetom, ki prav tako zaključujeta svoje profesionalne kariere, zaigral zadnjič pred domačimi navijači.

To je priložnost, da skupaj izkažemo spoštovanje in hvaležnost za vse, kar so dali našemu klubu.

Vabljeni!

Vir: RK Krško

rk krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja