Skip to main content
V Posavju 10.7° C Sobota, 27. 2024
03.07.2023
08:14
Izpiti za pasove, Karate klub Brežice
Foto: Karate klub Brežice
Po zaključku šolskega leta je večina članov Karate klub Brežice opravljale izpite za višje stopnje karate pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin.

Šolsko leto zaključili z izpiti za karate pasove

BREŽICE V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S temi dejanji smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali.

V prvi polovici letu je že mlada generacija tekmovalcev karate kluba Brežice pokazala, da se lahko enakovredno kosa s svojimi vrstniki saj so na različnih tekmovanjih v tem letu osvojili že izjemnih 80 kolajn (22 zlatih, 19 srebrnih, 39 bronastih). Sedaj vse člane čakajo zaslužene počitnice. Avgusta pa ponovno snidenje tekmovalcev z začetkom priprav na jesenski del tekmovanj.

Večji del ekipe trenerjev se julija odpravlja na tritedensko strokovno izobraževanje in treniranje v deželo vzhajajočega sonca (Japonska - otok Okinava), kjer bodo izpopolnjevali svoje znanje ter pridobivali nove izkušnje, kar bo omogočalo višji nivo predajanja znanja vsem članom v novem šolskem letu.

Karate klub Brežice

brežice
karate klub brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi