Skip to main content
V Posavju 21° C Nedelja, 28. 2024
02.10.2023
09:09
Fight Club Shony je na svojem prvem mednarodnem tekmovanju v Zagrebu dosegel izjemne uspehe. Z 11 medaljami v konkurenci 504 tekmovalcev so osvojili 2. mesto med vsemi klubi.

Borci uspešni v Zagrebu

V nedeljo, 1. oktobra 2023, je 14 članska ekipa Fight Cluba Shony nastopila na svojem prvem mednarodnem taekwondo tekmovanju Čigra Open v Zagrebu. "Naši borci so nastopili več kot odlično, saj so v konkurenci 504 tekmovalcev iz Hrvaške, Slovenije, Slovaške in Madžarske osvojili 4 zlate, 3 srebrne in 4 bronaste medalje," so ponosno zapisali pri Fight Clubu Shony.

Odlični rezultali treh tekmovalcev

V kategoriji KICK so nastopili trije borci. Darijan Muždekić je v prvem krogu ugnal Alexa Lesjaka (Čigra), v drugem Bartola Frasa (Kondor), v polfinalu pa je za las izgubil proti Leonu Perlu (Čigra) in na koncu osvojil 3. mesto. V isti kategoriji je nastopil tudi Janis Vaš, ki je žal klonil v prvem krogu proti Niku Lesjaku. Donna Vaš je v kategoriji deklic v prvem krogu premagala Anteo Ivanjek, v drugem Jeleno Horvat, v polfinalu Leono Bokan in v velikem finalu še Martino Rajkovačo ter zasluženo osvojila prvo mesto.

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Številne medalje in uspehi

V borbah je nastopilo 11 tekmovalcev Fight Cluba Shony.. Zlati medalji sta klubski beri prispevali sestri Koritnik. Amelia je pri mlajših kadetinjah do 36 kg na najvišjo stopničko stopila po zmagah nad Iro Habljak in Natalio Olić, Evita pa si je zlato pri deklicah do 24 kg priborila po zmagah nad Doro Bauer in Natalijo Amanović. V kategoriji mlajših kadetov do 33 kg se je do finala prebil tudi Miha Tomše, ki je s prekinitvijo v 1. rundi izločil Erika Mustača, v finalu pa klonil proti Luki Bonaćem, v isti starostni kategoriji, do 36 kg, pa je bil Matej Zagmajster bronast. Finale je za las ušlo Ivi Glogovšek, ki je v četrtfinalu premagala Katarino Stipić, v polfinalu pa po treh izenačenih rundah morala premoč priznati Ashley Cherif iz Orienta. Prvi dve mesti v kategoriji kadetov do 41 kg sta si razdelila Anej Bibić in Nik Grozina, pri kadetinjah do 47 kg je Leni Bizjak osvojila 2. mesto, bero medalj pa je z bronom pri dečkih dopolnil še Kristijan Muždekić. Za srčne nastope velja pohvaliti tudi Izaka Razpotnika in Leo Dujmović Omrzela, športna sreča pa tokrat žal ni bila na njuni strani.

"Da v klubu delamo strokovno in smo na pravi poti naše vizije, priča tudi dejstvo, da smo v skupnem seštevku med vsemi klubi osvojili 2. mesto, prehiteli so nas le domačini, organizatorji iz TKD kluba Čigra. Prihajajoči vikend se bomo udeležili mednarodnega boksarskega sparing kampa v Olimju in zadnje pokalne tekme v karateju, ki se bo odvijala v Ljutomeru".

Športni pozdrav,
Fight Club Shony

fight club shony
brežice
zagreb

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja