Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
10.10.2022
11:05
Foto: Fight club Shony
V soboto je v Šenčurju pri Kranju Karate zveza Slovenije organizirala 3. državno pokalno tekmovanje. Barve Fight Cluba Shony je zastopalo 8 tekmovalcev, ki so se domov vrnili s 7 medaljami.

Odličen nastop tekmovalcev Fight cluba Shony

Zlato medaljo je osvojila Ela Petan (mladinke do 53 kg), srebrna odličja so osvojili Saša Petković (mladinke nad 59 kg), Dejan Debelak (člani do 75 kg) in Tia Libenšek (mlajše kadetinje do 40 kg), bronasta pa Iva Glogovšek (malčice nad 35 kg), Luka Dimčič (dečki do 35 kg) in Leni Bizjak (deklice nad 40 kg). Po uvodnem porazu in zmagi v repasažu je v borbi za bron žal klonila Maša Debelak (mlajše kadetinje nad 5 5kg) in se morala zadovoljiti s 5. mestom.

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo za njihove nastope, velika pohvala gre predvsem podmladku, ki so svoj borbeni krst prestali srčno, odločno in prav nič rezervirano proti nekaterim že precej izkušenejšim nasprotnikom.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

Čaka jih pestra jesen

Mlajši člani kluba lepo napredujejo in napovedujejo obetavno prihodnost v prav vseh disciplinah, ki jih gojimo v klubu. Konec meseca oktobra bo Ela nastopila na mladinskem svetovnem prvenstvu v Turčiji, začetek novembra bodo Saša, Dejan in Ela nastopili na Balkanskem prvenstvu v Črni Gori, do konca koledarskega leta pa nas čaka še nastop na WKF Karate 1 Youth League v Benetkah, državno prvenstvo do 21 let, finalni krog Taekwondo Kicka in mednarodna turnirja Slovenija Open ter MT Trbovlje.

(Fight club Shony, eP)
 

fight club shony
borilni športi

Pridružite se nam