Skip to main content
V Posavju 4.2° C Petek, 26. 2024
28.03.2023
08:25
V soboto imeli člani Badminton kluba Pišece zopet dvojni program. Člani so nastopili na turnirju v Zagrebu, mladi na Muti.

Člani v Zagrebu, mladi na Muti

BREŽICE Člani so nastopili v Zagrebu na 12. Zagreb GP, na katerem je nastopilo 95 igralk in igralcev. Badminton klub Pišece je zastopalo pet članov in to zelo uspešno. Toni Hotko je slavil v kategoriji moški posamezno A, drugo zlato si je priigral Bojan Hotko v kategoriji moški posamezno C. Dejan Ščuri in Matej Ogorevc sta v kategoriji moški dvojice C osvojila nehvaležno četrto mesto, medtem ko sta Patricija Geč v kategoriji deklet posamezno A ter Matej Ogorevc v kategoriji moški posamezno C osvojila šesto mesto.

Fotogalerija (Foto: BK Pišece):

Jan Hotko na Muti do 9. mesta

Drugi turnir je potekal na Muti, 2. turnir Badmintonske zveze Slovenije za kategorijo U-13, na katerem je solidno nastopil zgolj Jan Hotko. V kategoriji fantje posamezno je najprej izgubil proti Dinu Mašiču, v osmini finala je potem premagal preostale tri tekme, kar je na koncu zadoščalo za 9. mesto. V kategoriji mešanih dvojic je skupaj s Jeleno Čović iz BK Medvedgrad zmagal kvalifikacijski del ter četrtfinalni dvoboj. Naslednji dve tekmi sta izgubila, kar je na koncu zadoščalo za nehvaležno četrto mesto.

Naslednji vikend v Ljubljani in Kungoti

V naslednjem vikendu bodo seniorji nastopili na 1. Li-ning Senior International turnirju v Ljubljani, medtem ko se bodo kadeti pomerili v Kungoti na BZS U-15 turnirju.

brežice
pišece
badminton klub pišece
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja