Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
02.03.2024
15:50
Karate klub Radeče
Na regijskem pokalnem karate tekmovanju v Polzeli je Karate klub Radeče osvojil impresivnih sedem medalj, med njimi tri zlate.

Na sobotnem regijskem pokalnem karate tekmovanju v Polzeli, ki se je odvijalo 24. februarja 2024, je Karate klub Radeče dosegel izjemen uspeh. Tekmovalo je 14 karate klubov s 148 karateisti, med njimi pa je bilo iz Karate kluba Radeče devet tekmovalcev, ki so skupno osvojili sedem medalj.

Zlati uspehi in izstopajoči rezultati

V konkurenci kata kadeti je Anže Tratar osvojil prvo mesto, kar je bilo prav tako doseženo s strani Alje Kramar v kategoriji kata malčice in Nikolaja Stopinška v kata dečki (8-6 kyu). Ti rezultati poudarjajo visoko raven tehnične pripravljenosti in zavezanosti članov kluba.

Srebrna in bronasta odličja

Taja Fajfar in Filip Gal Fajfer sta zasluženo osvojila drugo mesto v kategorijah kata najmlajše ter kata malčki (8-6 kyu), medtem ko so tretja mesta pripadla Sofiji Stopinšek in Benjaminu Zupancu v kategorijah kata najmlajše in kata dečki (8-6 kyu) ter prinesla dodatno čast klubu.

Zasluge in zahvala

Vodenje ekipe na tekmovanju so prevzeli Urška Kramar, Vili Kramar in Goran Gorogranc, ki so s svojim trudom in mentorstvom pripomogli k uspehu. Posebna zahvala gre Občini Radeče za podporo Karate klubu Radeče, ki je ključna za njihove nadaljnje uspehe.

Rezultati: 

1. mesto: Anže Tratar - kata kadeti
1. mesto: Alja Kramar - kata malčice
1. mesto: Nikolaj Stopinšek - kata dečki (8-6kyu)
2. mesto: Taja Fajfar - kata najmlajše (8-6 kyu)
2. mesto: Filip Gal Fajfer - kata malčki (8-6 kyu)
3. mesto: Sofija Stopinšek - kata najmlajše (8-6 kyu)
3. mesto: Benjamin Zupanc - kata dečki (8-6 kyu)
5. mesto: Neža Žlajpah - kata deklice
5. mesto: Erik Esih - kata kadeti (8-6 kyu)

Čestitamo vsem tekmovalcem za izvrstne nastope in dosežene rezultate na tekmovanju. 

Vir besedilo in foto: Karate klub Radeče

šport
karate klub radeče

Pridružite se nam