Skip to main content
V Posavju 10.7° C Ponedeljek, 29. 2024
13.03.2024
07:46
Foto: KBV Sevnica
Na 19. tradicionalnem turnirju DOMENICA CUP v Kyokushinkai kontaktnem karateju je nastopilo 299 tekmovalcev iz 13 evropskih držav.

Na tekmovanju so nastopili tekmovalci iz Avstrije, Črne gore, Italije, Madžarske, Nemčije, Poljske, Romunije, Slovaške, Slovenije, Srbije, Švice, Ukrajine in Hrvaške. Na turnirju so nastopili tudi mladi sevniški karateisti Tadej Požun, David Jamšek, Žiga Božič, Lejla Jeler, Dalia Okanović, Miha Kozinc, Leon Trupi in Ažbe Zgonec.

"V izjemno močni konkurenci, v posamezni kategoriji kata in Kumite je bilo tudi po več kot 20 tekmovalcev, so si naši mladi športniki na koncu priborili štiri medalje in tri četrta mesta. Naš najboljši posameznik je bil tokrat debitant na tekmovanjih Ažbe Zgonec, ki je v kontaktnih borbah mlajših kadetov premagal vse svoje nasprotnike in zasluženo osvojil prvo mesto".

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

Rezultati članov KBV Sevnica:

1.mesto Ažbe Zgonec, Kumite KO, st.dečki -45 kg
2.mesto David Jamšek, Kumite KO, st.dečki +45kg
2.mesto Miha Kozinc, Kata, st.dečki
3.mesto Žiga Božič, Kata, st.dečki
4.mesto Lejla Jeler, Kumite KO, st.deklice -40 kg
4.mesto Leon Trupi, Kumite KO, ml.kadeti -40 kg
4.mesto Žiga Božič, Kumite KO, st.dečki -35 kg

Za nastop na omenjenem tekmovanju se klub zahvaljuje sponzorjem JAMŠEK Avtobusni prevozi Boštanj, podjetju KOOP, d. o. o. Brežice, El-Pro Damijan Božič s. p. Sevnica in Martinu Zgonec za opravljen prevoz. Tekmovalce sta spremljala trenerja Rok Kuzem in Jurij Orač.

Vir: KBV Sevnica

kbv sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja