Skip to main content
V Posavju 7.9° C Petek, 26. 2024
08.02.2023
21:12
Zimska pravljica PD Imani Brežice
Foto: PD Imani Brežice
Po dolgih treh letih premora so v sredo, 25. januarja 2023, v Brežicah zopet na svojem dogodku zaplesali najmlajši plesalci Plesnega društva Imani.

Zimska pravljica

BREŽICE V Domu kulture Brežice so se na produkciji plesnih pripravnic z naslovom Zimska pravljica občinstvu predstavile kar štiri plesne skupine plesalcev, starih od štiri do pet let. V koreografijah učiteljice Larise Brinovec so zaplesale skupine Plesna pripravnica 1 iz Vrtca Mavrica Brežice in Plesna pripravnica 2 iz Vrtca Mavrica Brežice ter Plesna pripravnica izven vrtca. Pod koreografskim vodstvom Karmen Lavrinšek je zaplesala skupina plesalcev Plesne pripravnice iz Vrtca Najdihojca Dobova.

Fotogalerija (Foto: Plesno društvo Imani Brežice):

Na odru so se zavrteli še plesalci skupin Sodobni ples 1, Sodobni ples 4+5, Balet otroci 1 in Hip hop otroci začetna v koreografijah Karmen Lavrinšek, Sanje Spirić, Sare Levičar in Laure Jelen. V čudoviti scenski postavitvi prave zime je na odru zaplesalo kar 80 plesalcev. Nastope skupin so s pravljično zgodbo povezovale mlade plesalke baleta Mia Curhalek, Iza Gajšek, Lina Vinko in Zala Vogrinec Vokalič. Lepi plesni pravljici se je z aplavzom poklonilo veliko število gledalcev, saj so do zadnjega kotička napolnili dvorano doma.

Vir: PD Imani

pd imani brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi