Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
30.12.2022
18:02
Zimska produkcija Plesnega društva Imani Brežice
Foto: Matej Kramžer
V soboto, 17. decembra, so plesalci Plesnega društva Imani zaplesali na njihovi zimski
produkciji z naslovom Mo(ve)ment.

Zimska produkcija Plesnega društva Imani Brežice

BREŽICE Naslov ima več pomenov in si ga lahko razlagamo kot Moment – svoj trenutek (»moment«) vsake skupine in tudi vsakega plesalca na nastopu, in kot Movement - premikanje, izražanje.

Predstavile so se skupine Sodobni ples 1, Sodobni ples 2-3, Sodobni ples 4-5, Vateja Mavada, Ka' Bavidas Pelera, Balet 1, Balet 2, Jazz mladinci, Hip hop članski par, Hip hop otroci začetna, Hip hop otroci nadaljevalna, Hip hop mladinci začetna in nadaljevalna, Hip hop mladinci nadaljevalna, Hip hop članski par in Alter Ego. Vse točke so bile izjemne.

Gledalce so popeljale na čudovito pot in ogled ustvarjanja nadobudnih plesalcev in njihovih učiteljic. Koreografinje večera so bile: Gloria Gračnar, Laura Jelen, Karmen Lavrinšek, Sara Levičar in Sanja Spirić. Kar tri od naštetih so v društvu začele učiti z letošnjim šolskim letom in na produkciji prinesle še dodatno svežino ter nov vpogled na ustvarjanje točk.

Fotogalerija (Foto: Matej Kramžer):

Čeprav je kar nekaj plesalcev bilo odsotnih zaradi bolezni, to ni vplivalo na nastop skupin, saj so bile vse točke izjemne, plesalci so na odru sijali in nam vsem pričarali lep večer. Posebnost te produkcije je bila tudi, da so se plesalcem na odru pridružile njihove učiteljice in skupaj z njimi zaplesale, kar je plesalcem veliko pomenilo. Na koncu jih je obiskal tudi Božiček in z njimi na odru tudi zaplesal.

Vir: PD Imani

ples
pd imani brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi