Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
20.12.2022
07:36
Karate klub Radeče, občinski turnir
Foto: Karate klub Radeče
V nedeljo je v Športni dvorani Radeče potekal tradicionalni občinski karate turnir 2022, ki je potekal v sklopu prazničnega občinskega dogajanja Občine Radeče.

Občinski karate turnir v Radečah

RADEČE Karate turnirja se je udeležilo večina tekmovalcev Karate kluba Radeče, prireditev pa je s svojim obiskom počastil še župan Občine Radeče, gospod Tomaž Režun. Obiska župana na tekmovanju smo bili nadvse veseli, saj je prav Občina Radeče z načelom župana g. Tomaža Režuna naša glavna podpora pri športni aktivnosti kar nam je zelo pomembno, saj le na ta način lahko bolje in učinkoviteje izpolnjujemo naše zastavljene cilje.

Tekmovalci so na turnirju odlično nastopali, pokazali kvalitetno znanje, videli smo tudi priložnosti za napredek ter dobili novega zmagovalca Občine Radeče, na kar smo zelo ponosni. Tokratna občinska zmagovalka je postala izvrstna karateistka Simona Češarek, ki je prikazala odlične nastope, vzbudila veliko zanimanja za karate med gledalci ter je naš ponos za kar smo ji v imenu kluba predali zmagovalni pokal. Takoj za njo se je uvrstil tokrat Vili Kramar, ki dokazuje, da tudi on sodi v sam vrh. Odlično so seveda nastopali tudi vsi ostali tekmovalci oziroma člani kluba, katerih nastopi ter rezultati so bili resnično izvrstni.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

Ob zaključku leta bi se prav posebej radi zahvalili Občini Radeče, županu Tomažu Režunu in vsem njegovim sodelavcem za podporo ter izvrstno sodelovanje ter seveda vsem staršem, ki podpirajo svoje otroke, da je klub iz dneva v dan močnejši, bolj discipliniran in kvalitetnejši v konkurenci slovenskih in tujih karateistov. Lepo se zahvaljujemo tudi našima izvrstnima članoma Edvinu Hrviću in Viliju Kramarju, ki sta ob začetku tekmovanja z igranjem slovenske himne na trobento pričarala prav poseben začetek občinskega karate tekmovanja 2022.

Karate klub Radeče

karate klub radeče
radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja