Skip to main content
V Posavju 4.5° C Petek, 9. december 2022
27.03.2019
08:01
Grafika: Ansat TV
Četrto izobraževanje na temo razvoja turističnih produktov, fotografska razstava Empatije in uspeh mlajših deklic Posavskega odbojkarskea kluba Krško v tokratnih kratkih vesteh.

Četrto izobraževanje na temo razvoja turističnih produktov

V okviru načrtovanih aktivnosti je Regionalna razvojna agencija Posavje 19. marca v Kostanjevici na Krki izvedla četrto izobraževanje na temo razvoja turističnih produktov doživljana in opazovanja narave. Na delavnici so bili predstavljeni primeri dobrih praks turističnih produktov opazovanja in doživljanja narave.

Fotografska razstava Empatije

V gimnazijski galeriji GIGA v Brežicah je na ogled fotografska razstava Empatije. Vsebina fotografij, razstave in širšega projekta izhaja iz dveh delovnih situacij: lanskoletne ekskurzije v Mauthausen v Avstriji in likovne delavnice »Domovinski lističi«, ki so jo izvedli leta 2016. V obeh dogodkih so bili prisotni močna zgodovinska tematika trpljenja in empatije, sodobno orodje pametnega telefona in nekaj stotink sekunde za posamezni posnetek individualnega soodnosa teh treh akterjev.

Uspeh mlajših deklic Posavskega odbojkarskea kluba Krško

Lep športni uspeh so ponovno spisale mlajše deklice Posavskega odbojkarskega kluba Krško. V soboto so namreč v Krškem organizirali četrtfinalni turnir v odbojki za mlajše deklice. Na turnirju so v prvi tekmi Krčanke z dve proti nič v nizih premagale GEN-I Gorico, nato pa v boju za napredovanje izgubile na razliko proti ekipi Bleda ter končale na odličnem 13. mestu med več kot 70-imi ekipami v Sloveniji. Ekipo mlajših deklic krškega POK-a sicer do konca sezone čakajo še trije močni mednarodni turnirji.

rra posavje
turizem
gimnazija brežice
pok krško
odbojka
posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi