Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
23.09.2022
12:32
Foto: ePosavje.com
Janez Kerin je v petek dopoldne oddal zbrane podpise podpore volivcev za kandidaturo za župana Mestne občine Krško na prihajajočih lokalnih volitvah.

Janez Kerin predal podpise podpore volivcev za kandidaturo za župana

Kandidat za župana Janez Kerin je zbrane podpise podpore predal v stavbi Mestne občine Krško. "Današnji dan je tako zame kot za občane Mestne občine Krško lahko rečem zgodovinski dan. Prvič v zgodovini Mestne občine Krško oz. Občine Krško se je zgodilo to, da je nek neodvisni, nestrankarski kandidat vložil kandidaturo za kandidata za župana. Štejem si v čast, da sem to jaz in štejem si v čast, da sem lahko v tako kratkem času zbral toliko podpisov," je dejal v izjavi po oddaji podpisov.

Zbral jih je 376, za vložitev kandidature za župana Mestne občine Krško s podporo volivcev pa je treba zbrati vsaj 204 podpise. "Najprej bi se zahvalil vsem tistim, ki so si vzeli čas, prišli na upravno enoto, oddali svoj podpis podpore in mi ga tudi dostavili ali osebno ali po pošti. Zahvaljujem se svojim članom v društvu Modra smer, ki so pri tem postopku pomagali in naredili vse, da smo danes tukaj, da lahko rečem, morda se sliši malo populistično, ampak kljub temu, pišemo zgodovino v Mestni občini Krško."

(eP)

volitve
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja