Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
07.10.2022
16:47
Foto: Modra smer
Modra smer, ki zastopa neodvisno listo kandidatov in kandidatk za člane občinskega sveta, je vložila podpise podpore volivcev.

Modra smer vložila podpise podpore volivcev

Modra smer, ki zastopa neodvisno listo kandidatov in kandidatk za člane občinskega sveta, je vložila približno še enkrat več podpisov (412), kot jih je potrebno za listo kandidatov in kandidatk za člane Občinskega sveta v vseh petih volilnih enotah Mestne občine Krško.

Nosilec kandidatne liste v eni od volilnih enot Boštjan Levičar je ob predaji povedal: “Neodvisni kandidati za občinske svetnike, člani društva Modra smer, smo danes uspešno oddali svojo kandidaturo. Ob tej priliki bi se radi zahvalili vsem občanom in občankam za izkazano podporo in zaupanje. Zbrali smo dvakrat več glasovnic, kot jih je bilo potrebnih, kar dokazuje, da je želja po spremembi velika. Menim, da so prebivalci naveličani političnega enoumja, ki je že dolga leta prisotno v naši mestni občini. Kandidati društva Modra smer bomo z roko v roki z županskim kandidatom Janezom Kerinom prinesli želene spremembe, in to na podlagi sprejetega programa društva, ki je nastajal leto in pol. Za razliko od nekaterih, ki jim je bil program tik pred zdajci spisan v velikih strankarskih pisarnah, je naš program nastajal v soavtorstvu občanov in občank. Gre za realne in najbolj pereče težave, ki so bile med drugim izpostavljene tudi na preteklih zasedanjih krajevnih skupnosti in na sejah občinskega sveta. Naj še poudarim, da je sodelovanje z državo in vladajočo oblastjo pri reševanju omenjenih lokalnih težav pomembno, nikakor pa ni pogoj, da se zastavljeni projekti lahko izvajajo. Pogoj je lahko samo eden - to so želje naših občanov in občank ter njihova vizija, kako si predstavljajo življenje v domači občini.”

Društvo Modra smer predstavlja kandidate in kandidatke, ki nastopajo skupaj na podlagi podobnih prepričanj, ki se odraža tudi v programu društva. Na lokalnih volitvah nastopajo z iskreno željo in namero, da kot neodvisna lista kandidatov in kandidatk strankarsko politično popolnoma neobremenjeno zagovarjajo lokalne interese občank in občanov Mestne občine Krško.

(Modra smer)

volitve
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja