Skip to main content
Četrtek, 1. junij 2023
10.11.2022
07:27
Sevnica, predvolilno soočenje
Grafika: ePosavje.com
Ta četrtek bomo na našem televizijskem programu ePosavje TV in spletni strani ePosavje.com v prvem od treh posavskih soočenj pred kamero povabili kandidata za župana občine Sevnica.

Sevnica, Krško, Brežice

Lokalne volitve 2022 v Posavju. Tri občine, enajst kandidatov, tri soočenja. Na televizijskem programu ePosavje TV, ki ga lahko spremljate pri vseh telekomunikacijskih operaterjih v našem okolju - Telemach, T2, Telekom, A1 in Omrežje - v četrtek pripravljamo prvo od treh predvolilnih soočenj posavskih kandidatov za župana.

Kdo in kdaj?

V četrtek ob 19. uri bomo soočili kandidata za župana občine Sevnica Aleša Žiberta in dosedanjega župana Srečka Ocvirka. Naslednji četrtek smo pred naše kamere povabili šest kandidatov za župana Mestne občine Krško, za naslednika Mirana Stanka se potegujejo Iztok Starc, Janja Starc, Jože Olovec, Aleš Zorko, Janez Kerin in Dušan Šiško. V petek, 18. novembra, pa smo pred kamere povabili še tri kandidate za župana občine Brežice - dosedanjega župana Ivana Molana ter njuna izzivalca Mojco Florjanič in Igorja Zorčiča.

Kje si boste soočenja lahko pogledali?

Soočenja županskih kandidatov si boste lahko ogledali na televizijskem kanalu ePosavje TV, istoimenskem Youtube kanalu ter na spletni strani ePosavje.com in Facebook strani ePosavje.com.

Volitve v Sloveniji, 24. april 2022

Predvolilna soočenja na ePosavje TV

SEVNICA

  • v četrtek, 10. november 2022, 19:00

KRŠKO

  • v četrtek, 17. november 2022, 19:00

BREŽICE

  • v petek, 18. november 2022, 19:00

Predvolilno soočenje kandidatov tudi v Kostanjevici na Krki

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki v sodelovanju z zainteresiranimi društvi in posamezniki v soboto, 12. novembra, ob 18. uri v Dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki pripravlja soočenje kandidatov za župana občine Kostanjevica na Krki. Tam se bodo za župansko mesto potegovali Robert Zagorc, Melita Skušek in Alen Lenič.

Krški kandidati v četrtek na 2. programu TV Slovenija

V sklopu soočenj kandidatov za župane mestnih občin eno takšnih pripravljajo tudi na Televiziji Slovenija. Kandidati za župana Mestne občine Krško bodo svoje programe in ideje o vodenju občine s skoraj 26.000 prebivalci predstavili v posebni oddaji, ki bo na 2. programu Televizije Slovenija na sporedu v četrtek, 10. novembra, ob 21. uri.

eposavje tv
eposavje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja