Skip to main content
Torek, 26. september 2023
30.11.2022
12:30
Brežiški Socialni demokrati so pred nedeljskim 2. krogom županskih volitev pozvali občane na volišča.

V Brežicah v 2. krogu Molan in Zorčič

BREŽICE Po 1. krogu županskih volitev v Brežicah je bilo jasno, da se bosta 4. decembra v 2. krogu za glasovale volilk in volilcev potegovala Ivan Molan in Igor Zorčič. Brežiški Socialni demokrati so na volitvah v občinski svet osvojili dva mandata, v novem sklicu občinskega sveta bosta svetnika dosedanji podžupan Bogdan Palovšnik in Primož Hribšek. Na županskih volitvah so podprli skupno kandidatko Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov, Levice in stranke DeSUS Mojco Florjanič.

"Pozivamo, da se udeležite županskih volitev"

"Kljub temu, da kandidatka Socialnih demokratov Brežice ni uspela s prebojem v drugi krog, vas pozivamo, da se udeležite županskih volitev," so zapisali v pozivu. Javno niso podprli nobenega od kandidatov, zapisali so, "da je odločitev o temu, komu zaupati našo občino preveč pomembna. Ne dovolite, da drugi izberejo namesto vas. Upamo, da vas veliko število volitev ni utrudilo. Še zadnjič letos izkoristite svojo pravico in oddaje glas za naslednjega župana občine Brežice."

Kot tudi ...

Ob tem dodajajo, da "razmislite, če ste zadovoljni z dosedanjim vodenjem ali želite spremembe. Verjamemo, da se boste odločili pametno."

V četrtek in petek dve soočenji

Pred 2. krogom županskih volitev, ko bomo v 47 slovenskih občinah dobili nove župane - med drugim tudi v Mestni občini Krško, občini Brežice in v občini Kostanjevica na Krki, v četrtek in petek pripravljamo še dve soočenji. V četrtek, 1. decembra, smo ob 19. uri na soočenje povabili kandidata za župana Mestne občine Krško Dušana Šiška in Janeza Kerina. V petek, 2. decembra, bo ob 19. uri soočenje Ivana Molana in Igorja Zorčiča.

Na ePosavje TV in ePosavje.com

Soočenji bosta v četrtek in petek, 1. in 2. decembra, ob 19. uri na televiziji ePosavje TV, spletnem mestu ePosavje.com ter na našem Youtube kanalu in Facebook strani.

brežice
volitve

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja