Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
17.09.2022
19:41
Foto: Facebook (Aleš Zorko za župana Mestne občine Krško)
Aleš Zorko je danes zvečer na svoji uradni Facebook strani razglasil, da se bo na prihajajočih volitvah potegoval za položaj župana Mestne občine Krško.

Aleš Zorko kandidat za župana Mestne občine Krško

Kot je na uradni strani krškega občinskega odbora Gibanja Svoboda Aleš Zorko za župana Mestne občine Krško zapisal Aleš Zorko, je za njim "težka in premišljena odločitev. Ampak imam ekipo, ki ji zaupam, družino, ki me podpira in cilj. Verjamem, da lahko skupaj povzdignemo Mestno občino Krško v eno najbolj razvitih občin v Sloveniji in središče samostojne Posavske pokrajine. Zame ni pomembna politična orientacija, štejete vi, občanke in občani, vaše ideje, vaše potrebe in vaše želje. Zelo enostavno bomo prišli do tega, vprašali vas bomo, poslušali in upoštevali. Vedno bom odprt za povezovanje z vsemi, ki si želijo sodelovati pri uresničevanju visoko zastavljenega cilja," je sporočil.

Zorko je sicer že peti znani kandidat za župana Mestne občine Krško. Kandidaturo za omenjeno funkcijo so napovedali še Dušan Šiško, Janez Kerin, Iztok Starc in Janja Starc.

(eP)

volitve
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja