Skip to main content
Petek, 1. december 2023
18.04.2023
11:56
DisKKo velika noč
Foto: ZMŠ Krško
Na praznično soboto, 8. aprila, je v dvorani ZMŠ Krško potekal Diskko Easter.

Dissko velikonočna zabava v ZMŠ Krško

Tokrat je na oder stopila skupina Alcor Events, ekipa mladih fantov, ki si prizadeva, da v Posavju spet oživi nočno življenje. Ekipo sestavljajo DJ-i in animacijska ekipa. S številnimi zabavami so si predvsem v zadnjem letu pridobili veliko prepoznavnost v posavski regiji.

Dogodka se je udeležilo rekordnih 200 obiskovalcev, kar pomeni, da je bila dvorana zapolnjena do zadnjega kotička. Vzdušje je bilo skozi cel večer na vrhuncu, fantje (tako DJ-i, kot animatorji) pa niso popustili niti v poznih večernih/zgodnjih jutranjih urah. Dvorana je od pozitivne energije pokala po šivih.

Postregli so z glasbo različnih žanrov, s čimer so dosegli, oziroma celo presegli, pričakovanja prav vseh obiskovalcev. Med predvajanimi skladbami so bile tudi vsem znane: »Pojdi z menoj v toplice« - MI2, »I don't care« - Ed Sheeran in Justin Bieber, »Satisfaction« - Benny Benassi, ipd.

Z umirjanjem glasbe in energije smo pričeli okoli 2:30 ure zjutraj, zadnjo skladbo pa so odvrteli nekaj minut do 3:00 ure zjutraj. S prepričanjem bi lahko rekli, da se je za obiskovalce zaključilo celo prezgodaj, saj bi zagotovo brez težav plesali in se zabavali vse do poznih jutranjih ur. Vsekakor pa je dogodek požel velik uspeh, slišati je bilo veliko pohval in pozitivnih komentarjev. Zahvala za uspešno izvedbo gre tudi prostovoljcem ZMŠ Krško, ki so aktivno sodelovali tako pri organizaciji, kot tudi pri sami izvedbi dogodka.

V prihodnje si v ZMŠ Krško želijo ustvariti čimveč dogodkov s tolikšno udeležbo in ozavestiti varno okolje, kjer se mladi lahko brez skrbi sprostijo in zabavajo.

ZMŠ Krško

krško
zmš krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi