Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
26.12.2023
08:50
V soboto  23. Decembra, je triatlonsko društvo JK TRI TEAM letos že drugo leto zapored izvedlo dobrodelni tek, s katerim je z donatorskimi sredstvi pomagalo trem društvom pri izpeljavi programov.

Kot je dejal vodja teka Jaroslav Kovačič, so bili letos še uspešnejši kot lani, saj je udeležba teka večja kot lani in po njegovi oceni, se je začetka teka udeležilo približno 150 do 200 tekačev ali udeležencev. Tako kot preteklo leto, so se  teku pridružili kasneje, saj je bistvo prireditve, da vsi skupaj naredijo nekaj dobrega za skupnost, hkrati pa so bili letos še uspešnejši pri zbiranju sredstev, saj so zbrali 2515 evrov. Za končni cilj so si zadali, da se preteče 2027 krogov, po končanem dvournem teku, pa je bilo razvidno, da se je preteklo  2100 krogov kar pa je več kot 810 km. Vsi udeleženci so si med tekom lahko postregli z toplim napitkom, vsak pa je v spomin na tek dobil tudi majico. Tokrat je bon v vrednosti 910 € prejelo Društvo Sonček Posavje (za terapevtske namene), 810 €  je bilo namenjeno CSD Posavje (za Pepcin dom), 795 € pa  je prejelo Društvo šola zdravja Posavje (za rekreacijo za starejše). Prireditve se je udeležil tudi podžupan Janez Jože Olovec, celoten tek ali prireditev pa je povezovala Anita Petrič.  

V soboto  23. Decembra, je triatlonsko društvo -JK TRI TEAM letos že drugo leto zapored izvedlo dobrodelni tek, s katerim je z donatorskimi sredstvi pomagalo trem društvom pri izpeljavi svojih programov.

Vir: Anton Hruševar 

Pridružite se nam

Poglejte tudi