Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
25.11.2022
13:44
Prižig prazničnih luči, Krško
Foto: CPT Krško
Po dveletnem premoru bo Mestna občina Krško v sodelovanju s Centrom za podjetništvo in turizem Krško in družbo Kostak d. d. zopet pripravila zabaven dogodek ob prižigu prazničnih luči.

Prižig prazničnih luči v Mestni občini Krško

KRŠKO Sicer skromnejše, ampak vseeno praznično, bo mesto zaživelo v soju prazničnih luči. V Zatonu bo že tradicionalno zagorel božični venček, po mestu iskrive zvezdice. Vabimo vas na prijetno druženje ob Prižigu prazničnih luči, ki bo v petek, 25. novembra 2022, od 17. ure naprej v Zatonu. Za najmlajše bo ob 17. uri na sporedu otroška predstava Jelkin čudež in glasbeni nastop Otroškega pevskega zbora OŠ Leskovec pri Krškem. Za toplejše ozračje bodo poskrbeli fantje iz skupine Polkaholiki ter topli napitki in praznični slani in sladki prigrizki lokalnih ponudnikov.

 

 

Prižig lučk, Krško

Program:

  • 17.00-18.00 Otroška predstava Jelkin čudež in glasbeni nastop Otroškega pevskega zbora OŠ Leskovec pri Krškem.
  • 18.00-20.00 Nastop skupine Polkaholiki
  • 17.00-21.00 Topli napitki in prigrizki lokalnih ponudnikov, drobna praznična darilca

Manj plastike, več trajnosti

Tudi tokratna prireditev bo potekala pod sloganom 'Manj plastike, več trajnosti', zato obiskovalce vzpodbujamo, da si prinesejo svojo skodelico za topli napitek ali pri nakupu plastičnega kozarčka upoštevajo, da je kozarček za večkratno uporabo in ga večkrat napolnijo. L

Vir: CPT Krško

krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja