Skip to main content
Torek, 16. april 2024
07.09.2023
22:33
Atmosferci in Jože na obisku v Nuklearni elektrarni Krško
Foto: JedrskaSI
Ekipa portala JedrskaSI je v sredo v Nuklearni elektrarni Krško gostila ekipo Atmosfercev. Saši, Juretu in Cirilu se je pridružil še Jože Robežnik. V naslednjih dneh boste lahko videli, kako je bilo.

Atmosferci in Jože na obisku v Nuklearni elektrarni Krško

JedrskaSI je digitalna platforma podpornikov jedrske energije, njeno poslanstvo je informiranje in povezovanje ljudi, ki jedrsko energijo vidijo kot del rešitve ob izzivih energetske in podnebne prihodnosti. V sredo so tako v Krškem gostili ekipo Atmosfercev. Saša Kapetanovič, Jure Gregorčič in Ciril Komotar so Atmosferci. Kdo so? Pravijo, "da se v vsakem ovinku, na vsaki ravnini in v vsaki točki zaviranja se skriva zgodba, ki se sestavlja v idealno linijo misli treh avtomobilskih sanjačev. Verjamejo v svobodo odprte ceste in v večni navdih sveta zobnikov, ognja v valjih, električnega udara, moči jekla in karbona. Najlepše avtomobilske zgodbe sploh še niso napisane. To je misija v jedro vrtinca mobilnosti." V Nuklearni elektrarni Krško jim je družbo delal tudi Jože Robežnik

Spremljajte družbena omrežja in videli boste

Naš nasvet? Spremljate profile omenjenih štirih na družbenih omrežjih, sledite profilu JedrskaSI na Twitterju ali se pridružite Facebook strani JedrskaSI. V naslednjih dneh boste lahko namreč na omenjenih kanalih našli številne zanimivosti z obiska v Nuklearni elektrarni Krško.

Fotogalerija (Foto: JedrskaSI):

krško
energetika
nuklearna elektrarna krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja