Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
30.12.2023
07:00
Člani Moto kluba Trije Kralji in Škorpijoni kot pravi Božički na motorjih obiskali bolnišnico in dom upokojencev v Brežicah, prinašajoč praznično veselje in čarobnost!

Božični čas je že sam po sebi čas čarobnosti in veselja, toda v Brežicah so ga letos dodatno oživeli člani Moto kluba Trije Kralji in Moto Kluba Škorpijoni. Kot pravi Božički na motorjih so obiskali Splošno bolnišnico Brežice in Dom upokojencev, pričarali nasmeh na obraze in v srca najmlajših, odraslih pacientov ter zaposlenih.

V spremstvu rahlega brnenja motorjev so se pripeljali pravi Božički v rdečih opravah, mahali otrokom, mamam z novorojenčki in vsem pacientom bolnišnice ter oskrbovancem doma upokojencev. Otroci so z navdušenjem mahali nazaj, veselo vpili in uživali v zvoku motorjev. Mamice so hitro fotografirale ta nepozaben prizor, medtem ko so ostali pacienti z veseljem sprejeli rokovanje in tople želje.

S seboj so pripeljali tudi Božičko Jovano Borko, ki je s čarobnimi božičnimi pesmimi dodatno ogrela srca v bolnišnici in domu upokojencev.

Anita Mujakić, strokovna vodja pediatričnega oddelka, je izrazila globoko zahvalo motoristom za to čudovito gesto. Poudarila je, kako so motoristi s svojim obiskom prinesli iskreno radost in svetlobo v bolnišnico.

Besede predsednika kluba

Marjan Tomec, predsednik Motokluba Trije Kralji, je izrazil ponos in zadovoljstvo, da so lahko sodelovali v tem dogodku. Poudaril je pomembnost bolnišnice za Posavje in njihovo željo, da z obiskom prinesejo veselje ne le pacientom, ampak tudi pokažejo podporo ohranitvi bolnišnice v regiji.

Poleg obiska so motoristi prinesli tudi dve avtorski sliki Vesne Borko-Ugrenović, eno za pediatrični oddelek in drugo za ginekološko-porodni oddelek, ki prikazujeta duh tega posebnega dogodka.

Motoristi so obljubili, da bo ta obisk postal tradicija, s čimer bodo nadaljevali s širjenjem radosti in dobrih želja v prihodnjih letih.

brežice
Božič
bolnišnica
DSO

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja