Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
27.06.2023
08:27
Foto: Bojana Vodlan
Uspešno zaključena plesna sezona v Plesnem klubu Lukec. Z blestečimi produkcijami v Sevnici, Krškem in Brežicah je v plesu uživalo več kot 600 plesalcev.

Zaplesali v zaključek šolskega leta

Z zaključkom šolskega leta se počasi zaključuje še ena uspešna plesna sezona v Plesnem klubu Lukec, v kateri so plesalci blesteli tako doma, kot tudi v tujini.
Plesno sezono so zaključili na tradicionalnih plesnih produkcijah v Sevnici, Krškem in Brežicah.

Lukčeve programe je letos obiskovalo okoli 600 plesalcev

V ponedeljek, 19. junija 2023, so se v Športni dvorani Sevnica predstavili plesalci iz Plesnega kluba Lukec Sevnica na produkciji z naslovom Sevnica pleše. S svojimi nastopi se je predstavilo okoli 140 plesalcev, ki obiskujejo treninge v Studiju Vitaja v Sevnici ter plesalci, ki obiskujejo plesni krožek na vrtcih in osnovnih šolah v Studencu, Boštanju, Krmelju in Sevnici.

Plesalci iz Plesnega kluba Lukec Krško so plesali v torek, 20. junija 2023. Produkcija z naslovom Zaplešimo na trgu je potekala na Trgu Matije Gubca, zaplesalo pa je preko 280 plesalcev, ki obiskujejo klubske programe v Krškem ter plesalci, ki obiskujejo plesni krožek v osnovnih šolah Raka, Koprivnica in Krško. Plesalci so se predstavili v različnih plesnih zvrsteh; vse od jazza, standardnih in latinsko ameriških plesov, popa, orientalskih plesov, stepa ter hip hopa.

V sredo, 21. junija 2023, pa so plesali plesalci Plesnega kluba Brežice v Športni dvorani Gimnazije Brežice. Na produkciji z naslovom Brežice plešejo je zaplesalo preko 170 plesalcev, ki obiskujejo klubske programe v Brežicah ter plesni krožek v osnovni šoli Kapele in vrtcu Bizeljsko.

Zaslužni za plesni razvoj in napredek

Plesne produkcije je s svojim vodenjem popestrila Špela Kuhar, ki je se ob koncu v imenu kluba zahvalila staršem za podporo in zaupanje v minuli sezoni ter mentorjem, ki so v sezoni 2022/2023 skrbeli za plesni razvoj in napredek plesalcev; Romana Korber (otroške skupine), Dajana Pungaršek (otroške skupine in plesni krožki na OŠ in VVZ), Dea Micić (hip hop in plesni krožki na OŠ), Luka Vodlan (plesni krožki na OŠ in VVZ, hip hop, st in la plesi), Žana Colarič (jazz), Vanesa Stevanović (orientalski plesi), Vanesa Krenker (hip hop in jazz), Miha Poznič (hip hop) ter Sebastijan Vodlan (step in plesni krožki na OŠ).

Fotogalerija (Foto: Bojana Vodlan)

Vrhunski dosežki in zaslužen počitek za Lukčeve plesalce

Za Lukčevimi plesalci je izvrstna plesna sezona s številnimi odličnimi uvrstitvami na tekmovanjih doma, kot tudi izven naših meja. Plesalci so se v tej sezoni udeležili 18 tekmovanj, sodelovalo pa je preko 180 plesalcev iz Krškega, Brežic in Sevnice. Plesalci in učitelji se odpravljajo na zaslužene počitnice, septembra pa se v klubu zopet vrnejo z novimi vpisi in programi.

Tamara Hostar

brežice
krško
sevnica
plesni klub lukec

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja