Skip to main content
Nedelja, 14. april 2024
13.02.2024
06:50
Foto: ePosavje.com
Pred stavbo Občine Brežice je v petek, 9. februarja 2024, župan Ivan Molan vodenje občine, s predajo ključa, tradicionalno predal fašjenkovi podžupanji Amaliji, ki bo občino vodila vse do sobote.

Novost v okolici Brežic: Kmetija MolanTe

Na idiličnem podeželskem območju blizu Brežic se skriva pravi dragulj - KMETIJA ZA KREPITEV ZDRAVJA MolanTe. Kmetija postaja prava oaza terapevtskih doživetij, ki pomagajo obiskovalcem, da ohranijo ravnotežje v telesu in duhu, hkrati pa nudi tudi popestritev turistične ponudbe v Posavju.

Inovativna ponudba za dobro počutje

Pod kolektivno blagovno znamko Izbran Molan, kmetija MolanTe ponuja edinstveno kombinacijo terapevtskih in mojstrskih storitev. V ospredju sta čitalnica za moške, kjer se streže neomejene količine priljubljenih pijač in jedač ter pujsa terapija za dame, kjer jo na voljo stoli za sprostitev in posebna svinska mast za pomladitev kože. Obe terapiji se izvajata v ločenih, a enako sproščujočih okoljih.

Čitalnica za moške in pujso terapija za dame

V čitalnici se moški lahko sprostijo ob izbiri čtiva in se hkrati izobražujejo. Po drugi strani pa se dame prepustijo pujso terapiji, kjer jih sproščujoča glasba in domača svinjska mast popeljeta v stanje popolnega užitka.

Okusi zdravja z mesoljem mojstra Fleissa

Pri kmetiji MolanTe se ponašajo tudi z edinstvenim 'mesoljejem' mojstra Fleissa, ki ustvarja inovativne izdelke ekskluzivno za kolektivno blagovno znamko Izbran Molan. Njegove mesnine so zdrave, okusne in povsem naravne, kar omogoča popolno zadovoljstvo in dobro počutje.

Navdihujoče izjave zadovoljnih strank

Obiskovalci kmetije MolanTe so navdušeni nad terapevtskimi doživetji, ki jih ponuja. "Tukaj sem našel resnično sprostitev in obnovil svojo energijo," pravi ena izmed strank. "Pujsa terapija je nekaj, kar bi moral poskusiti vsakdo," pa je dodala druga.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Tradicionalen prevzem oblasti

Fašjenkovo rajanje se je zaključilo z glasbenim spektaklom in protokolarnim delom prevzema oblasti. Ključe Občine Brežice je župan Ivan Molan predal fašjenkovi podžupanji Amaliji, ki bo na čelu občine sedela vse do prihodnje sobote, kjer bo na mednarodni povorki v Dobovi ključe vrnila Molanu.

Za konec so pred občinsko stavbo prišli še koranti iz Hajdine, ki v Brežice prihajajo že 26. leto in pravijo, da se vsakič z veseljem vračajo. Fašjenkova podžupanja je, kot je že v navadi, v županovi pisarni preizkusila še udobnost županovega sedeža v njegovi pisarni.

pustovanje
fašjenk
brežice
dobova

Pridružite se nam

Poglejte tudi