Skip to main content
V Posavju 9.1° C Torek, 30. 2024
07.11.2023
13:57
Foto: RK Brežice
Člani športno rekreacijskega Društva Veterani Dobova se tudi letos odpravljajo na letošnje zadnje gostovanje veteranskih rokometnih turnirjev.

Dobovski veterani zastopajo Slovenijo

Člani športno rekreacijskega Društva Veterani Dobova se tudi letos odpravljajo na letošnje zadnje gostovanje veteranskih rokometnih turnirjev. "Ob gostovanjih na območju nekdanje države, smo tudi sami izvedli zelo uspešen 2. mednarodni veteranski rokometni turnir Dobova 2023". Tokrat se že tradicionalno odpravljajo v Vojvodino (Subotica), na sever Srbije, "kjer bomo dobovski rokometni veterani predstavljali barve našega kraja ter celotne Slovenije".

Fotogalerija (Foto: Društvo Veterani Dobova):

Turnir odpira vrata mednarodnemu sodelovanju

Poleg tekmovanja in druženja vsak sodelujoči predstavi svoj kraj, ponudbo in tako so odprte tudi možnosti mednarodnega sodelovanja v turizmu, kulinariki, gospodarstvu in drugih vejah, ki so lahko ponudi dobre priložnosti. Udeleženci turnirja v Srbiji so se temu gostovanju primerno posvetili in pripravili predhodne priprave. Turnir bo potekal v času od 9. do 12. nobembra 2023, sodelovali pa bodo Alojz Supančič, Marijo Škrobot, Gašper Škoflek, Tone Žibert, Mile Mijačinović, Alan Krajnc, Marko Ferenčak, Sandi Dvoršak, Rok Toporišič, Toni Čanžar, Nejc Kovačič, Danijel Supančič.

veterani
šport
rokomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja