Skip to main content
V Posavju 16.1° C Sobota, 27. 2024
02.12.2022
16:45
DBV Katana Globoko
Foto: DBV Katana Globoko
Mlajši del ekipe Društva borilnih veščin Katana se je preteklo soboto udeležil državnega prvenstva v prikazovanju ju-jitsu tehnik.

Katanci bogatejši za štiri nove državne prvake

ČRNOMELJ Na temovanju v Črnomlju je sodelovalo skoraj 100 tekmovalcev, vsi člani Katane iz Globokega so pokazali veliko mero znanja. Nekateri so se povzpeli tudi na stopničke za najboljše, vsi pa so pridobili nove izkušnje in željo po nadaljnjem dokazovanju. Katana je tako bogatejša za štiri državne prvake.

Državni prvaki so postali Žiga Račič, Mia Škvarč, Tesa Zupančič in Alma Mujezinović. Naslov državnih podprvakov so osvojili Benjamin Mujezinović, Veronika Venišnik in Valentina Kos, bronasto odličje pa so osvojile Hana Cizl, Julija Hotko in Lana Senica. Med 4. in 10 mestom so se uvrstili Mark Hotko, Tjaša Gramc in Dolores Kos.

V skupni razvrstitvi osvojili 2. mesto

V skupni razvrstitvi za pokal Mirka Berkopca je Katana osvojila odlično 2. mesto. Na tekmovanju sta v vlogi trenerje tekmovalce spremljala Matej Žerjav in Neli Rožman. Damjan Žerjav in Ana Agrež pa sta opravljala delo sodnika.

10. decembra še na tekmo v Sevnico

Pred zaključkom letošnjega leta bodo člani Katane nastopili na zadnjem tekmovanju v letošnjem letu, na finalu pokala Slovenije v prikazovanju ju-jitsu tehnik 10. decembra v Sevnici.

dbv katana globoko
brežice
borilni športi

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja