Skip to main content
V Posavju 10.5° C Torek, 30. 2024
06.12.2023
07:45
Foto: RK Krško
V sobotni tekmi 1. B državne moške rokometne lige je RK Krško na domačem igrišču premagal RK Moškanjci-Gorišnica s prepričljivih 47:24.

Zmaga RK Krško nad RK Moškanjci-Gorišnica

V soboto, 2. decembra 2023, je bila v dvorani ŠC Krško-Sevnica odigrana tekma 12. kroga 1. B državne moške rokometne lige med RK Krško in RK Moškanjci-Gorišnica. Čvrsta gostujoča ekipa, ki je v letošnji sezoni že marsikomu prekrižala načrte, se je Krčanom upirala uvodnih 10 minut, potem pa so domači na krilih dobre obrambe in hitrih proti napadov pokazali zakaj so prvi na lestvici. Dopadljiv napad z vrsto domislenih akcij, cepelinov, ‘’no-look’’ podaj ter dobrih obramb vseh treh vratarjev, je kljub rezultatsko manj zanimivem srečanju, ves čas držal navijače na nogah. Med njimi so bili, kot vedno, najaktivnejši Nuclear Power Boysi. Na tekmi je domači trener dal priložnost vsem igralcem, in prav vsi so jo dobro izkoristili. Na koncu je bil rezultat 47 proti 24.

Fotogalerija (Foto: RK Krško):

Domača ekipa pa se že ogleduje z zadnjo tekmo prvega dela sezone, ki bo zopet v dvorani ŠC Krško-Sevnica proti RK Frankstahl Radovljica, ki je trenutno z dvema porazoma med najbližjimi zasledovalci RK Krško. Tekma bo v petek, 8. decembra 2023, ob 19.30. Vabljeni, da na zadnji letošnji tekmi glasno pospremite naše fante do nove zmage. Po tekmi pa vabljeni na druženje ob prigrizku in pijači.

Malo pa je zmanjkalo kadetski ekipi v prvoligaškem obračunu s RK Trebnje. Domačini so bili boljši s 26:24. Fantje se trenutno nahajajo na 10. mestu lestvice.

rk krško
rokomet
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi