Skip to main content
V Posavju 16.1° C Sobota, 27. 2024
18.09.2023
11:29
Foto: Fight Club Shony
V soboto, 16. septembra 2023, se je 6 članov Fight Cluba Shony odzvalo vabilu Taekwondo zveze Slovenije, za udeležbo na reprezentančnih pripravah.

Člani Fight Cluba Shony so se odzvali vabilu Taekwondo zveze Slovenije

V soboto, 16. septembra 2023, se je 6 članov Fight Cluba Shony, ki so na zadnjem državnem prvenstvu v taekwondoju osvojili medaljo, odzvalo vabilu Taekwondo zveze Slovenije, za udeležbo na reprezentančnih pripravah. 

Opravili dva reprezentančna treninga

Amelia Koritnik, Izak Razpotnik, Leni Bizjak, Matej Zagmajster, Miha Tomše in Iva Glogovšek, so v dvorani Zlatorog v Celju, pod vodstvom Gorana Divkoviča, opravili dva reprezentančna treninga. Priprave so bile sklicane z namenom izbora potnikov na prihajajoči evropski prvenstvi za mlajše kadete in kadete. "Ponosni smo na to, da se postopoma prebijamo v reprezentančne vrste v vseh panogah, ki jih gojimo v klubu," so dodali v klubu.

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

"Pred nami je pester mesec oktober, saj nas v nedeljo, 1. oktobra, čaka nastop taekwondoistov na Čigra Kupu v Zagrebu, 7. oktobra bomo s karateisti nastopili na zadnji pokalni tekmi KZS, od 20. do 22. oktobra bomo z najmlajšimi nastopili na evropskem prvenstvu v taekwondoju v Beogradu, med 25. in 29. oktobrom pa na Zagreb Open v boksu. V mesecu oktobru nas čaka tudi krog slovenske boksarske lige, a točen termin še ni določen". 

Fight Club Shony

fight club shony
šport

Pridružite se nam

Poglejte tudi