Skip to main content
V Posavju 15.6° C Sobota, 4. julij 2020
14.06.2019
10:45
Grafika: ePosavje
S toplim poletjem vas vabimo, da počitnice preživite z nami. Za vas smo pripravili poslovno priložnost, ki je zabavna in lahkotna kot poletje. Gremo na počitnice!

Gremo na počitnice

Prinaša vam donos, ki je odvisen od zgodbe, ki jo skupaj z vami naredimo mi. Oglaševanje je pomembna komunikacija, saj gre za odnos z vašimi strankami. Njegova prednost pa ni le pospešitev prodaje temveč opozorilo za vaše stranke, da so vam pomembne povsod. S tem pa svojim strankam izkazujete pozornost in spoštovanje.

Oglaševalska akcija na ePosavje.com

Zelo pomembo je vedeti, da takšen način oglaševanja ponuja živ odnos z ljudmi. Nudi priložnost za odnose. Ljudje namreč reklamiranje še vedno zelo prevečkrat razumejo kot zavajanje. Pri naši akciji oglaševanja gre za stik in občutek, ki gradi medsebojno zaupanje tako med poslovnimi partnerji kot tudi strankami.

Obiščite nas v Qlandiji Krško

Obiščite nas v Qlandiji Krško, v naročniškem centru Ansat, in za Vas bomo pripravili vašo posebno ponudbo oglaševanja. In ne pozabite. Digitalni marketing je trenutno najhitreje se razvijajoče področje marketinga v svetu. Ena od njegovih pomembnih prednosti je merljivost.

Gremo na počitnice

V akciji Gremo na počitnice ohranjamo osebni stik s strankami, saj se zavedamo, da ga socialna omrežja in e-pošta, telefoni in televizija ne nadomestijo.

Sergeja Bogovič

email: marketing@ansat.si
telefon: +386 7 870 01 80

eposavje
gremo na počitnice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja