Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
17.11.2020
21:30
Tomaž Lisec, pogovorna oddaja na ePosavje TV
Grafika: ePosavje TV
Na ePosavje TV smo v torkovem večeru predvajali pogovor s poslancem Tomažem Liscem (SDS). Pogovor je tekel o delu vlade v tem mandatu, o epidemiji COVID-19 in posavskih temah.

Pogovorna oddaja s poslancem Tomažem Liscem (SDS)

KRŠKO S poslancem največje vladne stranke Tomažem Liscem smo se pogovarjali tudi o lokalnih temah, o tretji razvojni osi, energetiki ter odlagališču nizko in srednjeradioaktivnih odpadkov, vloge drugega bloka Nuklearne elektrarne Krško, pa tudi o sodelovanju posavskih županov s posavskimi poslanci pri lokalnih temah v Ljubljani.

Ponovitve pogovorne oddaje na ePosavje TV:

  • Torek po oddaji Poasvski tednik ob 22:30
  • Sreda, 18. november 2020: 9:55, 13:30, 18:00, 22:15
  • Četrtek, 19. november 2020: 14:00, 17:55

O delu vlade v tem mandatu

"Ob zamenjavi vlade smo pričakovali ukvarjanje z določenimi drugimi vsebinami"

"Ob zamenjavi vlade smo pričakovali ukvarjanje z določenimi drugimi vsebinami. Imamo koalicijsko pogodbo, ki nas zavezuje h konkretnim ukrepom in rešitvam. Moram priznati, da sem bil sam večkrat v pisarni pri poslanski kolegici Jelki Godec, ki je reševala najnujnejše zadeve. V spomladanskem delu epidemije smo reševali osnovne zadeve, pa tudi v tem jesenskem delu epidemije so morda nekoliko zamaknile posamezne želje vseh nas poslancev in vlade kot celote, da rešujemo najbolj konkretne primere iz koalicijske pogodbe," o delu vlade v tem mandatu pravi Lisec.

(bš)

video
sevnica
eposavje tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja