Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
22.01.2020
08:22
Online, karierni sejem
Grafika: optius
Mnogi si danes brez tehnologij ne znamo predstavljati našega vsakdana, tako preko pametnega telefona opravljamo nakupe, plačujemo položnice, ostajamo v stikih z našo družino in prijatelji.

Ne zamudite januarskega optius on-line kariernega sejma
(22. – 26. januar 2020)

https://sejem.optius.com

On-line karierni sejem

 

Na optiusu smo za vas pripravili najbolj optimalno obliko povezovanja s potencialnimi delodajalci - optius on-line karierni sejem.

Kaj je on-line karierni sejem in njegove prednosti?

1. On-line karierni sejem

On-line karierni sejem poteka na spletu in je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja iskalcev nove zaposlitve s podjetji, ki omogoča anonimen klepet v živo s predstavniki podjetij. Prijavite se lahko na številna prosta delovne mesta, se vpišete v bazo ali pa opravite z zanimivim delodajalcem video pogovor.

2. Enostavna in brezplačna udeležba iz udobja doma, pisarne ali iz parka

Ne le, da je obisk samega online sejma brezplačen, prihranite tudi na potnih stroških. Online sejma se z internetno povezavo lahko udeležite praktično od kjerkoli in iz vseh naprav.

3. Javno, a anonimno

Ključna prednost je, da na sejmu ostajate anonimni, saj z delodajalcem klepetate pod vzdevkom, kar vam omogoča anonimno zasebno klepetanje in 100% diskretnost. Poleg tega sejem omogoča tudi javne klepete, kjer so vam na voljo tudi pretekli pogovori s predstavniki podjetij.

4. Vse naprave. Vse tehnologije.

Do online sejma iskalci zaposlitve in delodajalci enostavno dostopate iz vseh naprav: računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Poleg klepetov lahko opravite tudi video klice, se vpišete v bazo, prijavite na prosto delovno mesto ali pa pošljete sporočilo. V kolikor ste primeren kandidat, lahko preko video klica opravite kar prvi razgovor že v sklopu sejma.

5. 100 % pripravljenost za 100 % uspeh

Za učinkovito pripravo na sejem, je že odprt predsejem na sejem.optius.com, kjer vam bo na voljo spisek vseh podjetij, ki se udeležijo online kariernega sejma. Tako lahko preverite, katera podjetja so za vas prava. Poleg tega si na predsejmu ustvarite profil, opisali se boste s kratko predstavitvijo (elevator pitch), katero lahko vidijo tudi delodajalci in vas povabijo na diskreten pogovor.

Optius on-line sejem

Zato ne zamudite, ko bo med 22. in 26. januarjem 2020 potekal optius on-line sejem. Ponudil bo številne zaposlitvene priložnosti.

Nemudoma pa lahko skočite na ogled vtisov s prvega online sejma, da se boste sami prepričali, kako enostavno si je poiskati novo zaposlitev, kar preko vašega pametnega telefona.

ENOSTAVNO. DISKRETNO. BREZPLAČNO.

OGLASNO SPOROČILO

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja