Skip to main content
V Posavju 4.7° C Četrtek, 8. december 2022
21.04.2021
12:10
Podjetje Avtoline je postalo pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila znamke Peugeot.

Podjetje Avtoline je z novim salonom tako utrdilo mesto največje avto hiše v Posavju, kar za voznike pomeni večjo izbiro in še bolj popolno vzdrževanje avtomobila na enem mestu. Peugeot v zadnjem obdobju navdušuje s svojim dizajnom, z novim logotipom, ki ga je razkril pred kratkim, pa obrača nov list v svoji dolgoletni zgodovini.

Nova vozila Peugeot od te pomladi dalje vozniki lahko izbirajo v prodajnem salonu na Bohoričevi v Krškem, kjer si stavbo delijo z novimi vozili Citroen. Pooblaščen servis vozil Peugeot se nahaja v prostorih nekdanjih tehničnih pregledov na zgornjem nivoju dvorišča. "Izjemno zadovoljni smo, da je odprt že 17. prodajno-servisni center Peugeot v Sloveniji in s tem popolnoma nov salon v posavski regiji. Krško in s tem celotna posavska regija je pridobila pestrejšo izbiro ponudbe jeklenih konjičkov in okrepila pozicijo na slovenskem avtomobilskem trgu," je ob otvoritvi dejal Adam Kavšek, direktor P Automobil Import, uvoznik za vozila Peugeot v Sloveniji

"Z velikim veseljem pozdravljamo vse, ki ste zadnjih nekaj let pogrešali prodajo in servis vozil Peugeot v Posavju! Dobrodošli v Avtoline v Krškem, kjer boste lahko odslej bližje in popolno poskrbeli za svoj Peugeot na enem mestu!" je pozdravil nove stranke Slavko Hotko, direktor Avtoline.

Fotogalerija (Foto: Avtoline d.o.o.):

Po nov Peugeot in na servis v Avtoline

Peugeot je v letu 2020 ohranil 5. mesto med prodanimi avtomobili v Sloveniji, zato je razširitev ponudbe za voznike zelo zanimiva.

V Avtoline od te pomladi dalje vozniki lahko izbirajo med celovito prodajno ponudbo novih osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, dodatne opreme in nadomestnih delov Peugeot. Na pooblaščenem servisu skrbijo za redno in strokovno servisiranje ter uveljavljajo garancijo, v škodnem centru na enem mestu uredijo vse postopke in popravila v primeru nesreč ali poškodb vozila.

"Več kot pol stoletja izkušenj v servisu ter skoraj toliko v prodaji avtomobilov različnih znamk so nam z ogromno pridobljenega znanja odličen temelj, da sprejmemo izziv z novo blagovno znamko. Naša ponudba novih vozil je s tem največja v Posavju, za stranke pa tudi zelo praktična, saj sedaj na istem dvorišču lahko izbirajo med novimi vozili treh zelo priljubljenih znamk na slovenskem trgu – Škoda, Citroen in Peugeot," je dodal Slavko Hotko, direktor Avtoline.

Za svoj Peugeot v Avtoline vozniki lahko popolno poskrbijo - opravijo tehnični pregled, registracijo avtomobila, homologacijo, pregled tahografa ter ga najbolj enostavno operejo v samopostrežni avtopralnici. Ker je vse bolj pomembna okolju prijazna mobilnost, so v Avtoline pripravljeni tudi na servisiranje električnih vozil.

Avtoline Peugeot

Peugeot nosilec sprememb in v novi podobi

Peugeot je druga najstarejša znamka na svetu, ki se ponaša z 210 leti zgodovine in kar 140 leti avtomobilskih inovacij. Je znamka, ki je vseskozi v koraku s časom oz. celo korak pred njim, saj spodbuja inovacije, vnaprej predvideva spremembe in utira spremembe v dizajnu zunanjosti in notranjosti vozil.

Konec februarja je Peugeot na svetovni premieri predstavil tudi nov logotip, ki še bolj okrepi njegovo osebnost in značaj, s tem pa obrača nov list v svoji zgodovini. Silhueto leva je zamenjala levja glava, s čimer ohranja duh znamke in njeno zgodovino, a jo prikaže v sodobni, mladostni podobi. V roku treh let bodo z novo podobo opremljeni vsi modeli vozil Peugeot.

Ugodnosti ob otvoritvi

Za vse stranke Peugeot so v Avtoline to pomlad pripravili otvoritvene ugodnosti. Ob nakupu novega vozila Peugeot do konca junija strankam podarijo 5 mesecev brezplačnega pranja v samopostrežni Avtopralnici Avtoline. Ob obisku servisa Peugeot stranke prejmejo darilo dobrodošlice – tekočino za pranje vetrobranskega stekla ter drobno Avtoline pozornost. S tem, ko se pridružijo Avtoline klubu, pridobijo stalne ugodnosti pri nakupu, registraciji in servisu vozila.

Avtoline d.o.o.

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja