Skip to main content
Sreda, 21. februar 2024
15.12.2020
09:33
Prva izobraževanja v Podjetniškem inkubatorju Krško
Grafika: Center za podjetništvo in turizem
V preteklem tednu so v Podjetniškem inkubatorju Krško, zaključili z brezplačnimi izobraževanji, ki so potekala preko spleta.

Prva izobraževanja v Podjetniškem inkubatorju Krško

KRŠKO Skozi zanimive podjetniške vsebine, smo se »odlično« pripravili na doseganje zastavljenih ciljev. Vsebino nam je s praktičnimi primeri in skozi lastne primere podal mag. Peter Babarovič. Izobraževanje, ki je potekalo v dveh delih, je k sodelovanju pritegnilo skoraj trideset sodelujočih.

V podjetništvu, je doseganje zastavljenih ciljev velikokrat povezano z javnim nastopanjem. Nastop je zelo pomemben in nanj se je potrebno pripraviti. Drugo izobraževanje je bilo smiselno nadaljevanje prvega dala in je vsebovalo veliko nasvetov, napotkov in praktičnih izkušenj za izvedbo »Nadpovprečnega nastopa«. Simpatična Nina Dušić Hren je z znanjem »opremila« več kot trideset zadovoljnih udeležencev.

Poleg zagotavljanja poslovnega prostora za mlada podjetja, bomo v Podjetniškem inkubatorju Krško, ki deluje v okviru Centra za podjetništvo in turizem Krško, s podjetniškimi aktivnostmi nadaljevali tudi v prihodnje. Vabljeni k spremljanju naših aktivnosti na www.cptkrsko.si. Veseli bomo tudi vaših pobud in predlogov za izobraževanja, ki jih lahko sporočite na: inkubator@cptkrsko.si.

Vir: CPT Krško

krško
podjetništvo

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja