Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
26.11.2020
13:43
Nataša Šerbec, RRA Posavje
Nataša Šerbec, prva z desne, Foto: arhiv ePosavje
Upravni odbor Regionalne razvojne agencije Posavje po razgovoru s tremi prijavljenimi kandidati za mesto direktorja imenoval novo direktorico agencije, ki bo na tem mestu zamenjala Martina Brataniča.

Nataša Šerbec nova direktorica RRA Posavje

Na razpis so se prijavili trije kandidati

KRŠKO Kot so sporočili iz Regionalne razvojne agencije (RRA) Posavje, so v četrtek potekali razgovori s prijavljenimi kandidati na javni razpis za izbor direktorja Regionalne razvojne agencije (RRA) Posavje, ki je bil objavljen v oktobru 2020. Na razpis so se prijavili trije kandidati, po pogovorih pa so člani upravinega odbora imenovali mag. Natašo Šerbec za direktorico Regionalne razvojne agencije Posavje.

Občine morajo podati še soglasje k imenovanju

Upravni odbor RRA Posavje je sestavljen iz osmih član, skladno s Statutom Regionalne razvojne agencije Posavje pa je zadolžen, da na osnovi javnega razpisa izbira in imenuje direktorja RRA Posavje s soglasjem ustanoviteljic. K imenovanju direktorice morajo sicer skladno z Odlokom o ustanovitvi javnega zavoda Regionalna razvojna agencija Posavje v roku 45 dni podati soglasje občine ustanoviteljice.

(bš)

rra posavje
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja