Skip to main content
V Posavju 18° C Sreda, 22. september 2021
04.06.2021
07:56
Foto: arhiv ePosavje
V petek, 4. junija, bo v Posavju motena oskrba z električno energijo na območju treh posavskih občin, predvsem pa v naseljih Curnovec, Pišece, Brežice, Črneča vas z okolico in v delu Sevnice.

V petek, 4. junija, brez elektrike: Curnovec, Pišece, Brežice, Črneča vas

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Curnovec, nizkonapetostno omrežje – Žerjav, na območju transformatorske postaje Pišece, nizkonapetostno omrežje – Orehovec danes med 8:00 in 12:00 uro, na območju transformatorske postaje Brežice Aškrčeva, nizkonapetostno omrežje – Vodopivec med 9:00 in 12:00 uro, na območju transformatorskih postaj Črneča vas, Oštrc, Jablance Gorjanci, Črešnjevec Gorjanci med 8:00 in 13:00 uro ter na območju transformatorske postaje Sevnica ribniki, nizkonapetostno omrežje – Ob gozdu-Predanič med 8:00 in 12:00 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V občini Brežice so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece porabnikom v naselju Križe pripeljali 5 m3 pitne vode, v Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja