Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
30.09.2020
08:12
Foto: arhiv ePosavje
Kje v Posavju bo v sredo, 30. septembra, motena oskrba z električno energijo? Globoko, Pišece, Dedni vrh, Pavlova vas, Sveti Jakob v brežiški občini.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Redna vzdrževalna dela na elektroenergetskih napravah

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 30. septembra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju štirih nadzorništev.

Nadzorništvo Brežice

Globoko, Pišece, Dedni vrh, Pavlova vas, Sveti Jakob

Tako bo na področju nadzorništva Brežice oskrba z električno energijo med 8.30 in 10.30 uro motena na območju transformatorskih postaj (TP) TP Pišece Orehovec 2, med 11.30 in 14. uro na območju TP Globoko rudnik, Sveta Barbara, Dedni vrh, Blatno, Blatno 2, Sveti Jakob, Špičak, Suhadol, Suhadol potok, Sveta Jedert, Pavlova vas, Pavlova vas center, Pavlova vas trate, Pišece, Pišece 2 in Pišece grad ter med 8. in 11. uro na območju TP Pavlova vas center nizkonapetostni izvod smer Pišece,

Nadzorništvo Sevnica

Dolenje Mladetiče, Hrastovica, Pijavice, Žurkov dol, Male Drušče

Na področju nadzorništva Sevnica električne energije ne bo med 7.30 in 12. uro na območju TP Dolenje Mladetiče, Gorenje Mladetiče, Hrastovica in Pijavice vas, med 12.30 in 14.30 uro na območju TP Glink, med 8.10 in 14.10 uro na območju TP Žabjek nizkonapetostni izvod Žurkov dol ter med 8. in 12. uro na območju TP Male Drušče, Rogačice, Primož, Osredek pri Zavratcu in Hubajnica,

Nadzorništvo Krško mesto

Mali Podlog izvod Gržeča vas, Slinovske njive izvod Slivje

Med 8. in 10.30 uro bo motena oskrba z električno energijo na območju TP Mali Podlog nizkonapetostni izvod Gržeča vas desno in med 11. in 14.30 uro na območju TP Slinovske njive nizkonapetostni izvod Slivje na področju nadzorništva Krško mesto.

Bizeljska vas - Ledine

Zapora ceste Bizeljska vas - Ledine

Štiri dni od 30. septembra do 2. novembra

Občina Brežice obvešča, da bo izvedena popolna zapora ceste LC 024361 Bizeljska vas-Ledine (od km 0,597 do km 1,226). Popolna zapora bo izvedena štiri dni v terminu med 30. septembrom in 2. novemborm, zapora ceste bo zaradi sanacije cestišča.

Gasilci na Aškerčevi ulici v Krškem

V ponedeljek ob 16.46 so se občanki na Aškerčevi ulici v Krškem, zaklenila vhodna stanovanjska vrata. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so vrata s tehničnim posegom odprli.

Obvestila in ostale aktivnosti

Pet pozivov z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

brežice
krško
sevnica
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi