Skip to main content
V Posavju 23.5° C Ponedeljek, 27. junij 2022
03.11.2021
07:55
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju v sredo brez električne energije v naseljih Male Vodenice, Blatno, Breg, krški gasilci in reševalci v torek zvečer pomagali na Čretežu, z 112 pa štirje nujni klici.

Brez elektrike: Male Vodenice, Blatno, Breg

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorskih postaj Male Vodenice med 8.30 in 13.30 uro ter Vrbinska vas, nizkonapetostno omrežje – Spodnji stari grad levo med 8. in 10. uro. Na področju nadzorništva Brežice električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Blatno med 8. in 13. uro, na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorske postaje Breg med 8. in 9. uro.

 

Zapora ceste Zavratec - Smednik

CGP d.d. sporoča, da bo v sredo, 3. novembra, zaradi preplastitve vozišča med 7.30 in 18. uro popolna zapora na državni cesti R3-672 odsek 1338 Zavratec – Smednik, v kraju Koritnica od km 2.600 do km 3.100. Obvoz bo iz Rovišča do Impoljce in naprej v smeri Krško, obvoz za krajane Koritnica/Podulce in Jelenik/Podulce pa čez Rako v smeri Krško in obratno po lokalnih cestah.

Gasilci in reševalci na Čretežu

V torkovem večeru so ob 21.08 na Čretežu pri Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Krško pri prenosu poškodovane osebe. Reševalci so osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
sevnica

Pridružite se nam