Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
05.08.2019
09:45
Foto: arhiv ePosavje
Kje v Posavju bo v ponedeljek, 5. avgusta, motena oskrba z električno energijo? Na območju Dolenjih Radulj, na Kovinarski ulici in v Zgornji Sušici.

Kje bo v ponedeljek motena oskrba z električno energijo?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:

  • na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Dolenje Radulje izvod Dolenje Radulje med 8. in 12. uro ter Zdravstveni dom Krško izvod Kovinarska 11,11A,11B med 8. in 14. uro in
  • na področju nadzorništva Bistrica ob Sotli, na območju transformatorske postaje Zgornja Sušica izvod Zgornja Sušica med 8.30 in 12.30 uro.

Do 12. ure motena oskrba z električno energijo v delu Radeč

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Trbovlje nadzorništvo Radeče pa obvešča odjemalce, da bo v ponedeljek, od 8. od 12. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RADEČE BRIONI - NNO RADEČE.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.”

(eP)

krško
brežice
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi