Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
04.10.2021
06:58
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 17 prometnih nesreč ter 35 kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 456 klicev in zabeležili tatvini dve koles ter mopeda.

17 prometnih nesreč

Policisti so med vikendom obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 16 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila.

35 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali zaradi 35-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, poškodovanja tuje stvari, ponarejanja dokumentov, vloma in tatvin.

Policija, avtomobil

154 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 1. in 4. oktobrom intervenirali v 154 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 456 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb, požara, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Ostali vikend dogodki v Posavju

S Čateža odpeljali dve kolesi

V noči na nedeljo je v Čatežu ob Savi neznanec z dvorišča počitniške hiše odtujil dve kolesi znamke Cube, eno od ukradenih koles je električno. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Z Bizeljskega rumenega Tomosa

Na Bizeljskem je med soboto in nedeljo neznanec iz odklenjene garaže stanovanjske hiše odtujil starejši neregistriran moped znamke Tomos, rumene barve.

Trčila v 88-letnico

Policisti Policijske postaje Krško so bili v petek dopoldne obveščeni o prometni nesreči v Krškem. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih so ugotovili, da je 69-letnica na prehodu za pešce trčila v 88-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Lažje poškodovano peško so oskrbeli v zdravstvenem domu, povzročiteljici nesreče bodo policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi